Sayfa 157/1004 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Başlığın ismi siyaset harici ama sn dobra’nin siyaset yazıları bitmiyor .. Şikayet geliyor bu konuda
    onlar haber sn. medwig
    sizde daha sade olarak paylaşıyorsunuz.

Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    onlar haber sn. medwig
    sizde daha sade olarak paylaşıyorsunuz.
    İyide siyaset harici yazıyor burada ben kafede paylaşıyorum kafede bu serbest .. Tek tek siyaset içeren mesajlarınızı buradan mi paylaşayım .. Başlık siyaset harici , o zaman niye siyaset harici yazıyorsunuz ..Ne haberi paylaştığınız yazılara bir bakın içinde 1-2sini seçip haber diyorsunuz .. Sizin dikkatli olmanız gerekirken hale bakın .. Lütfen bu başlıkta siyaset içeren yazılar paylaşmayın , bu konuda ilgili başlıklarınız var

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İyide siyaset harici yazıyor burada ben kafede paylaşıyorum kafede bu serbest .. Tek tek siyaset içeren mesajlarınızı buradan mi paylaşayım .. Başlık siyaset harici , o zaman niye siyaset harici yazıyorsunuz ..Ne haberi paylaştığınız yazılara bir bakın içinde 1-2sini seçip haber diyorsunuz .. Sizin dikkatli olmanız gerekirken hale bakın .. Lütfen bu başlıkta siyaset içeren yazılar paylaşmayın , bu konuda ilgili başlıklarınız var
    e başlığın ismi yanlış koyuldu gibi, her telden her şeyi konuşabilmeyi istiyoruz
    hakaretsiz küfürsüz
    yasakları yasaklamak lazım.

4. polho kırıp gideceksin işte neyin nazını yapıyorsun?
    sende küreciyim.

5. https://www.turkishbulls.com/SignalP...r&Ticker=POLHO

pek tuturduğuna şahit olmadım ama fala inanma falsız da kalma.

6.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    https://www.turkishbulls.com/SignalP...r&Ticker=POLHO

pek tuturduğuna şahit olmadım ama fala inanma falsız da kalma.
    Günaydın hayırlı kazançlar sn Dobra . Gerçekler ve doğrular acıtır insanoğlunu,ne demişler, dogruyu söyleyen 9 köyden kovulur. Buranın ismini 10 nuncu köy koysaydiniz keşke...Vaya con Dios. Tranquilo...

7. Gedza ve indes'i yarış'a soktum, bakalım kim kazanacak? Yarış bu hafta sonu bitiyor... Hangisi kazanırsa ona daha fazla yem vereceğim... Tranquilo...

8.  Alıntı Originally Posted by Çalı arkasından orta Yazıyı Oku
    Gedza ve indes'i yarış'a soktum, bakalım kim kazanacak? Yarış bu hafta sonu bitiyor... Hangisi kazanırsa ona daha fazla yem vereceğim... Tranquilo...
    Tahmininizi alabilrmiyim sn Dobra.Vaya con Dios...

Sayfa 157/1004 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •