Sayfa 775/999 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 6,193 - 6,200 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    PALA fazlalıklarını yavaş yavaş dökmeye başladı bile...

Yolun sonu görünüyor...
    Ben de niye hiç silkelemiyor diye kıllanıyordum.
    Mazot takviyesi yapıyor gibi ama dur bakalım
    Yatırım tavsiyesi değildir. Uymayın, ütülürsünüz!...

2.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Yarın da muhtemelen yeşil kapatacak...

Ama ondan sonra OV bir düzeltme görünüyor...

Geçenki 120 - 112.800 düzeltmesini saymamış muhtemelen, o tarz bir düzeltmeyi daha yavaş zamana yayarak tekrar yapacak...

Orta vade baktığım hiçbir gösterge yükselişin devamını göstermiyor...

Hem kağıt bazında hem de endekste bu kadar göstergenin yanılacağını düşünmüyorum...
     Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Yarın 120 üzerine atıp 119.700' ler civarında kapatır muhtemelen...

Çarşamba günü 121.500 gösterip ordan çevirebilir, belki biraz daha üstü, belki biraz daha altı, o kadarını bilemiyorum...

Eğer yarın 121.500 görecek olursa düzeltme yarından itibaren başlar, çarşambaya bırakmaz...

Endeks görünümü bu şekilde, kağıt bazında ise durumlar oldukça karışık, kefeni yırtanlar var, yırtamayanlar var...

Yanlış kağıt şortlayan düşüşte para yapamaz, yanlış kağıt longlayan ise sermayenin büyük bir kısmını masada bırakır...

Kefeni yırtanları/yırtamayanları yazarım birazdan U30 bazında, diğer kağıtlarla pek işim olmuyor...

Ama bankalarla ilgili hiç iyi şeyler görmüyorum...

Bunları da öne almak faydalı olabilir...

Kimse algı falan şeklinde düşünmesin...

Benim pozisyonum yok, yarın şort açmak için bekliyorum...

İzlediğim göstergeler var, yükseliş teyidi gelirse şort/mort açmam, hisse bazında long düşünülebilir belki...

Ama tüm emareler yarın bir düşüşe işaret ediyor, sadece bizde değil küresel bazda...

Siz yine de uyanık olun, kimsenin gazıyla pozisyon açmayın, son kararı kendiniz verin...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

Güvenip güvenmeme konusunu bilemem ama esnaflıkta olur büüüle şeyler demek istemiştim.
    Sen farklı şeyden bahsetmişsin, kusura bakma yanlış anlamışım
    Para piyasalarında babana bile güvenme der büyüklerimiz. yoksa dımdızlak kalırsın ortada

dur arkadaş kafamı karıştırma şimdi tamda babamla ticaret yapmayı düşünüyordum

vazgeçireceksin vallahi beni

akşam kıdemli analistten borsa çakılacak diye videyo beklıom

Gaplerle shortlar silkeleniyor, gün içi satışlarla longlar.

Çok güzel tezgah. Cumaya kadar gider. Ayasofya'da cumadan sonra bakarız.

Flat kalmaya devam.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku

dur arkadaş kafamı karıştırma şimdi tamda babamla ticaret yapmayı düşünüyordum

vazgeçireceksin vallahi beni
    İş kurmayı düşündüğüne göre
    Bu rallide parayı katladın demek ki,
    hayırlı olsun ne dükkanı acıyorsun
    Hamdım Piştim Yandım

7. Holdingler/Bimaş/turkcell de büyük hissediyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Benim tekniğe göre yarın kapanışın kesinlikle kırmızı olması gerekiyor...

Ama kapanışı öyle kıl bir yerde yaptı ki, (U100;119.300), burdan üflese rahatlıkla 121.500' e gider...

Şöyle düşününce; yarın 120.500' lerden gaplı bir açılış, karmaşadan istifade 121.500 anlık dokunuş ve sonrasında geri çekilme, neden olmasın diyorum...

Bugün akşam seansında 136.200' den 50 kontrat şort açtım, bu yazdığım ihtimal ağır basınca apar topar 136.100' den kapattım, hoş kapatmasak akşam akşam bile hiç fena olmazmış...

Ama 138.000' lerden şort açmak varken 136.200' den şortta kalmak pek makul gelmedi...

Eğer yazdığım senaryo gerçekleşirse, VİOP için 138.000 - 138.500 aralığı şortta mevzilenmek için mükemmel yer olur...

135.300 altında saatlik kapanış her halükarda senaryoyu çöp mertebesine getirir...

07.07.2020 saat 23:04' te yaptığım yorum, endeks o gün 119.300 kapanış rakamıyla zirvedeydi...

Ertesi günden başlamak üzere 7.000 puana yakın bir düşüş oldu...

Düşüş konusunda yanılmadım, ama rakamları tutturamadığım için malesef pozisyon da açamadım...

Bu ayasofya hengamesinde bence PALA' da ne yapacağını şaşırdı, o yüzden zamansız oldu kanımca...

Şu an, yarın için sat vermesini beklediğim gösterge aynı...

Bunun tek istisnası, ki bu durumda göstergeler de al' a döner zaten, 1 MİLYAR TL cash...

PALA' nın bu göstergeleri çevirmesi için yaklaşık 1 MİLYAR' lık alım yapması gerek...

Bu seviyeleri öyle kağıt çevirerek geçmesi zor, elini cebine atması lazım PALA' nın...

PALA elini cebine atmazsa, muhtemelen elini bizim ceplere atmaya başlayacak...

Sayfa 775/999 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •