Bugün Reha GAYA için ne yaptın diye sorarlarsa bütün konulara parnak bastım der , hesabımı veririm elhamdülillah. Az dinleneyim.
Zamanında bir imparatorluk kurduysan 600 yıl sürdürdüysen bu sürede pek dost edinemiyorsun. Bildiğim kadarıyla başka hanedanlardan kızda almamışlar bu nedenle. Her zaman bilinç altında bir ama oluyor.
Yunanistanı cidden çözemiyorum. Normalde benim topraklarıma saldırıp, benim insanıma zarar verdiği, köyleri yakıp yıktığı için benim onun boğazına sarılmam gerekirken ben olumsuz hiç bir şey hissetmiyorum. Ama onlar sürekli bizi bir tehdit olaraka görüyorlar. Sürekli bizden bir şey talep ediyorlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Bu biraz bire bir insan iliskisinde de ayni.
Ne kadar cok hayir dersen, o kadar kiymetli olursun.
Hakkinda ne kadar az bilgi verirsen, o kadar ilgi odagi olursun.
Biz gitmis adamlari dininde, kulturunde serbest birakmisiz, ne istedilerse he demisiz, sonuc ta ne yaparsan yap, seni iki yuzlu algiliyor.
Temelinde din dusmanligi var.
Ozellikle ortodokslar icin, birlestirici bir fenomen bu dusmanlik.
Yunan ortadoks, Sirp ortadoks, Rus ortadoks.
Bunlardan dost olmaz.
Nasıl yani anadoluyu almışız ya bizim anadolu ile ne alakamız var.Koskoca anadoluyu adamların elinden almışız.Üstelik osmanlı zamanında vatan kavramımız da baya geniş bir toprağa karşılk gelmiş Bence yunanlılar baya baya haklı.Bakıyorum japonlar ingilizler hep kendi adalarında ,italyanlar yerinde,almanlar ruslar yerinde.Son 1000 yıllık tarihe bakınca bir amerika bir de biz baya başarılı vatan değişikliği yapmışız.
Yer İmleri