Sayfa 538/1001 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Halkın böğrüden kopup gelmiş olan tam halk adamı Reha GAYA pazar yerinden bildiriyor, çilek 8, kiraz 7, dut 6, süt mısır 8 denesi 10, dolmalık biber 5, sarımsak 25 gaymedir arkadaşlar.
    Yav gerisi neyse de bu sarımsak neden pahalı. Ek kışın, su bile verme haziranda hazır. İç Anadolu kıraçlarına doldur sarımsağı.

Geçen hafta güçcük bir tarla aldım, bahçe kurmayıp sarımsak mı eksem.

Not : Tarla değil tarlacık.

2.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Ons artıyor euro artıyor. Dolardaki düşüş neyin nesi abiler

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Durumu kontrol altına alamıyolar galiba
    150 bin ölü deniyo
    Hakikatte Bi misli fazlaysa bu
    Çünki
    Herkez tenzilatlı diyo
    Bazı yerler abartı tenzilatlı
    Genede
    Ciddi rakkam

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Bugün Reha GAYA için ne yaptın diye sorarlarsa bütün konulara parnak bastım der , hesabımı veririm elhamdülillah. Az dinleneyim.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Irak tamam, Suriye pert zaten , Rusya tamam , Yunanistan tamam , Ermenistan dolaylı olarak tamam , Bulgara mülteci gönderdik ama neyse . Bir İran kaldı dipçik göstermediğimiz.

Bütün dünya bize düşman onu biliyoruz da biz kime dostuz amjskkss. Kendi içimizde bile kim dost kim düşman ayırt edemiyoruz. Ya İsis, sen bizi koru .
    Zamanında bir imparatorluk kurduysan 600 yıl sürdürdüysen bu sürede pek dost edinemiyorsun. Bildiğim kadarıyla başka hanedanlardan kızda almamışlar bu nedenle. Her zaman bilinç altında bir ama oluyor.

Yunanistanı cidden çözemiyorum. Normalde benim topraklarıma saldırıp, benim insanıma zarar verdiği, köyleri yakıp yıktığı için benim onun boğazına sarılmam gerekirken ben olumsuz hiç bir şey hissetmiyorum. Ama onlar sürekli bizi bir tehdit olaraka görüyorlar. Sürekli bizden bir şey talep ediyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bugün Reha GAYA için ne yaptın diye sorarlarsa bütün konulara parnak bastım der , hesabımı veririm elhamdülillah. Az dinleneyim.
    Halkın böğrüden kopup gelmiş olan tam halk adamı Reha GAYA, basimiz da dikelirken dinlenmiyor da, sen mi dinleniyorsun.?

Bre gafil..

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Zamanında bir imparatorluk kurduysan 600 yıl sürdürdüysen bu sürede pek dost edinemiyorsun. Bildiğim kadarıyla başka hanedanlardan kızda almamışlar bu nedenle. Her zaman bilinç altında bir ama oluyor.

Yunanistanı cidden çözemiyorum. Normalde benim topraklarıma saldırıp, benim insanıma zarar verdiği, köyleri yakıp yıktığı için benim onun boğazına sarılmam gerekirken ben olumsuz hiç bir şey hissetmiyorum. Ama onlar sürekli bizi bir tehdit olaraka görüyorlar. Sürekli bizden bir şey talep ediyorlar.

İlla edinirsin ya birilerini
    Tabi Yunan
    Bencede dost edinilme kabiliyetine pek de haiz değil
    O ayrı
    Ama hiç dost olmaması da
    Tabi ayrıyetten ayrı gayrı

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Zamanında bir imparatorluk kurduysan 600 yy sürdürdüysen bu sürede pek dost edinemiyorsun. Bildiğim kadarıyla başka hanedanlardan kızda almamışlar bu nedenle. Her zaman bilinç altında bir ama oluyor.

Bu biraz bire bir insan iliskisinde de ayni.

Ne kadar cok hayir dersen, o kadar kiymetli olursun.

Hakkinda ne kadar az bilgi verirsen, o kadar ilgi odagi olursun.

Biz gitmis adamlari dininde, kulturunde serbest birakmisiz, ne istedilerse he demisiz, sonuc ta ne yaparsan yap, seni iki yuzlu algiliyor.

Temelinde din dusmanligi var.

Ozellikle ortodokslar icin, birlestirici bir fenomen bu dusmanlik.

Yunan ortadoks, Sirp ortadoks, Rus ortadoks.

Bunlardan dost olmaz.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku

Nasıl yani anadoluyu almışız ya bizim anadolu ile ne alakamız var.Koskoca anadoluyu adamların elinden almışız.Üstelik osmanlı zamanında vatan kavramımız da baya geniş bir toprağa karşılk gelmiş Bence yunanlılar baya baya haklı.Bakıyorum japonlar ingilizler hep kendi adalarında ,italyanlar yerinde,almanlar ruslar yerinde.Son 1000 yıllık tarihe bakınca bir amerika bir de biz baya başarılı vatan değişikliği yapmışız.

Sayfa 538/1001 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •