Sayfa 813/999 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 6,497 - 6,504 arası.

Konu: Viop - XXI

1. Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    Erdoğan: 2002 yılında 184 lira olan net asgari ücreti bugün itibarıyla 2324 liraya biz çıkardık

https://twitter.com/sputnik_TR/statu...51324642279429

şu ifadeler hala kullanılabiliyor ya.. hakikaten üzülmemek mümkün değil.. bir insan bu tür çarpıtmaları neden yapar ?? üzücü.. umarım inanarak söylemiyordur.. siyaseten söylüyordur.. siyaseten söylemesi de kötü ama ilk durumdan en azından bir nebze daha iyi bir olasılık ülke açısından..
    enflasyon da hiç yok değil mi=???

3. Yillardir shorttan ekmek yedik sayesinde acikcilar uzaya cikti rte riski arttığında kacin derim yok takasi düşmüş yabancının fln bademmis hikaye hepsi
    Hissedesem rte riski basgosterince uykum kacar
    Olmasa 300 400 binlerde idi bu borsa
    5000 puan 5 dakikada gomduler krizin adi rte olunca hersey değişiyor
    Kural basit bistte...
    Aylarca fed i al hızlıca rte riskini sat

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Neden seçime gitsin ki?
    Her gecen gun eriyor oylari 2023 de baraj alti kalacak unutma bunu
    Secime gidemediği her gecen gun geriliyor panik oluyor
    Bu dolar bolluğu ile hal bu
    1 2 yila fed dolar pompasi bir sekilde duracak..gerisini sen dusun

5.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    DOW öyle bir yerdeyim ki modunda...

Grafik günlük, kırmızı çizgi üzerinde kalırsa ki kabaca 26.700' lere denk geliyor, işin rengi değişebilir...

Tabi şimdilik kırmızı üzerinde olsa da bana pek inandırıcı gelmiyor doğrusu, çünkü düşüş senaryomda DOW' un mutlaka kırmızı altında olması gerekiyor...

Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, ABD' lilerin şu an banka alıyor olmaları hiç ama hiç hoşuma gitmedi...

NASDAK(Q) İXKB(bizdeki XBANK) şu an yaklaşık %5 yukarıda...

Bir kaç gün önce çılgınca KLM, Delta Air v.s. almışlardı. Bize etkisi olmadı.

Dow 8 Haziran tepesini geçemedikçe yönünü aşağı çevirecek diye tahmin ediyorum. Dax başına buyruk bir hareket yapar gibi oldu ama gazı bitti. Dow buraları geçemeden Dax 12.940 altına kayarsa benim için teyit niteliğinde olacak.

Tersi bir durumda Dow 27600 üstüne atarsa uzun bir süre daha longlar güvende olur diye düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by urungu1907 Yazıyı Oku
    hocam hangi göstergeleri ve zaman aralığını takip ediyorsunuz sorabilir miyim. Güzel yakalıyorsunuz.

Hocam ana yön tayini konusunda kesinlikle günlük kullanıyorum, ama trade edeceksem 60 - 15 - 5 dk grafikler...

Göstergeler bir hayli fazla, piyasa yapıcı her seferinde farklı göstergeler ve korelasyonlar kullanıyor...

Türkiye özelindeki haber akışından tutun da, dünyadaki gelişmelere kadar PY farklı tepkiler verebiliyor...

Mesela şu an %100 ABD ile korele gidiyor, dolayısıyla, hem sektörel bazda, hem de endeks bazında yurtdışı endekslere bakıyorum...

Bunların yanında dolar, altın, petrol, viop pozisyonlanma, hisse bazında piyasa yapıcının aldığı mal miktarı...

Üstüne Chart analiz de eklenince çıkan sonuçları yorumlamaya çalışıyorum...

7.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Günlükler epey aşağıdadır herhal.
    133000 altı kritik olur,2-3 gün altında kalırsa kesin sat verir,,,

9 günlük ho 133119

26 günlük ho 134458

9 ,26 yı aşağı keserse güüüümmmmmmytd

8.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    stop loss nedir longlar için??????
    133.200 altı kapanış ilk stopdur. Risk alma durumuna göre daha altta kanal desteğini görmek istiyorum denirse 132.500 altı sıkıntılıdır bana göre.
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 813/999 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •