Sayfa 917/1001 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927967 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,329 - 7,336 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    valla ben aylardır tcd nin iyi yönetildiğini iddia ediyorum rakamlarla ama çoğu kimseyi ikna edemedim.
    yine yarın iyi getirecek gibi duruyor.
    Sıkıntı arkadaşların yanlış zamanda çıkması. Yanlış zamanda fona girebilirsiniz gayet doğal. Ama fonları borsadaki traderler gibi al sat yapıp değiştirirseniz kazancınız törpüleniyor ya da zarar ediyorsunuz maalesef.
    Ha bunları TCD için yazdım çarşambaya beni utandırır eksi yazar o başka

YTD
    TCD beni utandırdı ..
    Ama kötünün iyisi kapatmış bana göre. -0,74..
    Bol kazançlar herkese

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Yabancı ülke eurobond'larının cds'si yok mu?
    Var ama o kadar oynak değil. Direk dansı, göbek dansı bilmiyor anlayacağınız...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Rast gelsin veba kardeşim.
    Bu yeşil soğan bir yerden tepecek ama zamanı bilemiyoruz.
    Denemelik IPV aldım, öğrenmek için.
    Az da TDG alacam.
    Almadan anlayamıyorum fonları.
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Var ama o kadar oynak değil. Direk dansı, göbek dansı bilmiyor anlayacağınız...
    bende bir miktar IPV bir miktar tdg aldım üstat.
    amaç hep denildiği gibi riski dağıtmak.

4.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Üstad böyle giderse güzel kâr bırakacak
    Evet getiride yüksek ama düşüşlerde ise kendi kategorisindeki fonlara nal toplatır. Açık ara en önde olur. İnşallah değişmiştir. Bol kazançlar

5.  Alıntı Originally Posted by montoya61 Yazıyı Oku
    Umarım öyle olur. Sabah açılış itibariyle yine fena baslamadı.
    Bol kazançlar üstad

6.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Evet getiride yüksek ama düşüşlerde ise kendi kategorisindeki fonlara nal toplatır. Açık ara en önde olur. İnşallah değişmiştir. Bol kazançlar
    Üstad en agresif ne yapalım

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Üstad en agresif ne yapalım
    Veba dostum biraz romantik şeyler de bulup sepet yapmak lazım...
    Bu arada Webster üstad topiğne başlayacak margaritasını yudumlayıp güneşlenirken denize giren İngiliz vatandaşlarının yanından sizlere selam söylüyor.
    Son düzenleme : jmk99; 22-07-2020 saat: 11:40.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8.  Alıntı Originally Posted by kıyıköy Yazıyı Oku
    Twitter @Haydaracunn
    MAC fonundaki İsveçli, İsviçreli, İngiliz, Amerikalı, Fransız, Danimarkalı, vs 30 veya 90 yaşında, 1m TL veya, 25m TL si olan, bütün yabancı kurumsal veya kişisel yatırımcılara fon fiyatını ayda 1 (Bir) kere yolluyoruz. Onun dışında arada merak edip soran 1 kişi olmadı.
    Ben iletişimciyim, aynı borsa fonları gibi volatil ürünler ve finansal enstrumanlar üzerine çalışıyorum. Kötü zamanlarda yatırımcı markaya nasıl püskürür iyi bilirim.

Haydar hocaya 1 ay kadar önce demiştim, sosyal medya ile kendiniz uğraşmayın, profesyonele devredin diye.

Meltem rüzgarları tatlı tatlı eserken sıkıntı olmaz elbet, şimdi gelene geçene açıklama yapması gerekiyor. Vaktine yazık, iletişimle hele de sosyal medya ile kendisi uğraşmamalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 917/1001 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •