Bugün vadeliyi iş yat savunmuş
12 bine yakın longlamış
Diğer short yine artmış arkadeşler
Spotta vadeli de alım yönlü
Enteresan![]()
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Eregli günlük grafik, benim takip ettiğim trend bu şekilde...
Uzaktan bakınca yükseliş trendi gibi görünüyor ama yükseliş trendi değil, korku tüneli mübarek...
6,60 dibinden bu trendi izleyerek 8,90 görmüş (temettü dahil), yaklaşık %35 prim yapıyor...
Trend boyunca 36 tane yeşil bar, 49 tane ise kırmızı bar oluşturmuş, yükseliş trendinde tersi olması gerekmiyor mu ???
Yaklaşık 4 aylık bir süreç ve %35 civarı bir prim için böylesi yıpratıcı bir trendi çekmeye değer mi bilemiyorum, ki %35 en dip ile zirve arası, UV yatırımcı bile olsanız bunun en fazla %25' i yakalanabilir nitelikte, Garan bilebu kadar prim yapmıştır zaten...
Ben değmediğini düşündüğüm için son üç aydır hiç trade etmiyorum bu kağıdı...
Dikkat ederseniz bugünün kapanış barı trendin dışına çıkmış, yaklaşık 8.40' lara tekabül ediyor...
Aslına bakarsanız benim takip ettiğim başka bir gösterge dün kesin bir şekilde sat sinyali vermişti, ama kapanış tam trend üzerinde olunca(dün) bir umut belki gösterge döner dedim, her göstergenin fake payı mutlaka vardır...
Kağıt şu an benim penceremde bariz düşüş trendine girmiş durumda, hoş 8.90' dan gelip 8.36 kapatmış, burda düşüş trendine girdi demenin kime ne faydası olur onu da bilemiyorum...
Ama yakın seviyelerden maliyetlenen varsa belki stop-loss yapıp daha alttan maliyetlenmek için kullanabilir...
Olur da yarın 8.40 üzerine çıkıp tekrar trende girerse bir daha değerlendirmek lazım...
Ama trend içine atamazsa en yakın hedefler öncelikle 7.92, sonrasında da 7.50 gibi görünüyor...
Lütfen yorum ve analizlerimi okurken; kağıdı sevmediğim ve trade etmediğim hususunu göz önünde bulundurunuz...
Borsa değil mübarek, bul tavanı al paranı sistemi...
Yer İmleri