Sayfa 476/802 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576 ... SonSon
Arama sonucu : 6414 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Anatolien Yazıyı Oku
    ...Sondan başlayayım,neden dalga geçeyim nasıl algıladınız bilmiyorum.Arsa konusu her yıl değerleme yaptırırsın sonuçta dağ başında bir yer değerlense ne olur? Satıp işletme sermayesi yapılırsa tabii ki bir anlamı olur somut olarak.Asıl bakılması gereken hasılattan ne kadar net kar üretiyor ona bakmalı.Extra değerli arsası olup satış sonrası epey değerlenen hisseler var tabi ama Acıpayam nedir ki?Gelişmeye açık limanı olan vs bir coğrafyada olsa neyse...

Neden forumu takip ediyorum sorusuna ne yanıt vereceğimi bilemedim valla.Özel izin mi alacağım.
    Hobi amaçlı yazıyorum gördüklerimi bildiklerimi siz engelleyin olmadı rahatsız olduysanız.
    Tahtada dönen dolaplar ilgimi çekiyor diyeyim filmin sonunu merak ediyor da olabilirim ne bileyim belki de çıkarım vardır.

Olasılıklar üzerinde duruyorum.Temel olarak ilgimi çekmiyor ama spekülatif yönü bazen cezbetmiyor değil beni))

Estağfurullah,sizin gibi bilgili insanların yazması burdaki herkes için değerlidir belki ben biraz alınganlık yapmış olabilirim.

İki ihtimal var
    1- Mal satmak
    2-Kaptırdığı malı geri almak

Eğer amaç satmaksa dediğim gibi buralardan dolap çevireceğine biraz yukarı sürsün,zaten son zamanlarda bu tür hareket eden hisselere atlayan çok ciddi bir yatırımcı ordusu var,3 günde tümünü satabilirler hem de yüksekten

Yok eğer kaptırdıklarını almaksa o zaman demekki kıymetli bu mal ki geri almak istiyor:)

Sanki her ikisi de aynı kapıya çıkıyor,bekleyelim görelim ,akmaz kokmaz:) en kötü acıpayamda arsamız,fabrikamız var deriz 😊

Saygılar

2. isin gerçeğine dönecek olursak..hiç kimse durumdan memnun değil..sebebini kısaca yazalım..borsadaki diğer hisselere bakarak, bu hissenin 10 tl olmasindan 50 tl olmasi daha normal gelirdi..işin ana fikri budur.. zaten geçmişte sermaye düşük iken yaptıği beddelliyi 20 tl den ruçhanları kullandırmış.. birde geçmişte arsa konulu hisseler sonunda hep güldürmüştür...mutlu akü, netaş, başta olmak üzere hepsi bu evrelerden geçti..netaş 10 tl den işin sonunda 300 tllere gitti tabi artı bedelsiz vardı..mutlu akü de içinden gayrimenkul çıkarmıştı..burdada arsa durumu bedelsize dönüşmesi aynı yola sokabilir..sahipleri mutlaka bir planyapmıştır bunun benzeri..adeta kağı limon gibi sıkmanın bir manası vardır..borsadaki diğer hisselere kıyasla yazdım. yatırırım tavsiyesi olsun diye değil..saygılar.

3. Talking

Forumda farklı isimler gördükçe dün bahsettiğim 2. senaryonun daha doğru olduğuna kanaat getirdim.
    Belli ki bu arkadaşlar kaptırdıklarını toplama derdinde. Özellikle twitterda temel analiz yapan bir arkadaşın listesine dahil etmesi ile ,muhtemelen hisseleri kaptırdılar. Deniz yatırımın 7.xx-11 arasındaki alışları ve sonrasında tekrar satmasının amacı da,umut bağlayanların umutlarını kırmaktı muhtemelen.
    endeksin 100 bin olduğu zamanlarda 11.xx lerde olan kağıt endeks 120 bin civarındayken 9.xx den işlem görüyor.

Şuan satış baskısı yapıp daha çok hisse kaybetme riskini alıyorlar,birisi gelip ellerinden biraz daha mal alırsa o zaman ne yapacaklar çok merak ediyorum :)

Şahsen keyifle izleyeceğim illa ki bir gün ya toplamak için, ya da topladıklarını satmak için beklediğim seviyeye gelecek, o zaman veririz :)

Yatırım tavsiyesi değildir

Ben hisselerime realist bakarım yok 3 vardiya yok kimyacı burada faaliyet dışı karlarla anca sermayesi kadar kar eden 3 5 kuruş temettü veren bir şirket var. Birde bunu kabul edin tek artısi sermayesi düşük kağıt toplu ve az bu kağıt temel verileri nedeniyle değil spekülatif nedenlerle gidecek. Birde 3 4 liralardan buraya geldi simdi sindirme doneminde Onun için strateji belirleyin gercekci olsun bilanco 15 gun sonra bir yukari yaptirmalilar bilanço sonrası yine düşüş kaçınılmaz çünkü gerçekler acıdır.

Bu arada ilk ceyrek oncesini acin okuyun uçacak kaçacak diyenler mi biz mi hakli cikmisiz. Insallah cikar hepimiz kazaniriz

6.  Alıntı Originally Posted by Anatolien Yazıyı Oku
    ...Sondan başlayayım,neden dalga geçeyim nasıl algıladınız bilmiyorum.Arsa konusu her yıl değerleme yaptırırsın sonuçta dağ başında bir yer değerlense ne olur? Satıp işletme sermayesi yapılırsa tabii ki bir anlamı olur somut olarak.Asıl bakılması gereken hasılattan ne kadar net kar üretiyor ona bakmalı.Extra değerli arsası olup satış sonrası epey değerlenen hisseler var tabi ama Acıpayam nedir ki?Gelişmeye açık limanı olan vs bir coğrafyada olsa neyse...

Neden forumu takip ediyorum sorusuna ne yanıt vereceğimi bilemedim valla.Özel izin mi alacağım.
    Hobi amaçlı yazıyorum gördüklerimi bildiklerimi siz engelleyin olmadı rahatsız olduysanız.
    Tahtada dönen dolaplar ilgimi çekiyor diyeyim filmin sonunu merak ediyor da olabilirim ne bileyim belki de çıkarım vardır.

Olasılıklar üzerinde duruyorum.Temel olarak ilgimi çekmiyor ama spekülatif yönü bazen cezbetmiyor değil beni))
    Bende uzun zamandır bu forumu takip eden birisi olarak şunu yazayım arsa öyle hiç de dağ başında falan değil. Sanayi izni olan bir arsa. Yani normal arsalardan daha kıymetli bir arsa. Yorum yaptığınız hissenin fabrikasına uğramamış, arsasını görmemiş olabilir misiniz? :)

Tüm faaliyetlerini, karlılığını bir kenara bıraksanız bile Acsel yönetimi bu gün çıkıp bu arsayı satıyorum dese hisse alır başını gider. Bir sürü böyle örnek hisse var.

Borsa yatırım ve sabır işi diyen arkadaşlarıma katılıyorum. Bu tahtada günlükçülerin ayaklarını tırpanlarlar... Şirketi beğeniyorsanız yatırımı yapar, hedef fiyatınızı koyar sonra hedef fiyata ulaştığında satarsınız. Bu hisse öyle günlük takip edeceğiniz bir hisse değil.

Bırakın pandemiyi Libyadaki olumlu gelişmelerin, TPAO'unun faaliyetlerine verdiği ham maddeyi bile yazmıyorum. Kaldı ki Verusa'nın altın madeninde altını neyle çıkartacaklar.. :).

Bu arada speklere de saygı duymalıyız... Sonuçta onlar kazanırsa biz de kazanacağız. :)

Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi ve kimseyi töhmet altına almak için yazılmış değildir. Sadece fikirlerimi paylaştım.
    Not: Bu hisse 2,16 dan beri takibimdedir. :)

10.07 pull back tamamlanır ve yürünür seviyesi

8. Umarım bugün oyun oynamanın her zaman kâr ettirmeyeceğini gösterirler:) şahsen artık takke düştü kel göründü diyorum ve bugünden sonrası için arkama yaslanıyorum,herkese bol kazançlar.

Sayfa 476/802 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •