Sayfa 331/640 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon
Arama sonucu : 5114 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    bunu yapabilmek güzel piyasa koklamak demektir
    1090'dan girmiştim. Tavan bozunca bir şeylerin ters gittiğini hissedip tavanın 10 kademe altından satış yaptım. Sonra izlemeye geçtim. Bfren ile kardeş gibi ilerliyorlar. Bfren tavanı bozup yeşil olduğunda kent'te hala 10 bin lot tabandaydı. Tabanı çözeceğini düşünsem de bekledim. Tabanda 2000 lota kadar eriyince hemen alım verdim. Yaptığım hareket karlıydı ama riskli ve aptalcaydı. Yarın perşembe. Bölünme haberi çıkarsa hissenin bugünkü hacimle düşündüğümüzde önü açılır iyice.

2.  Alıntı Originally Posted by helios Yazıyı Oku
    Ben bundan sonra bölünmeyi bekleyeceğim. Bu da bundan sonrasını nasıl düşündüğümü anlatır sanırım. Gene birkaç tedirgin edici hareket olur ama bölünmeye gidiyoruz...
    Sana başka hisselere girip piyasa değeri üzerinden eleştirdiğin mesaj üzerinden cevap veriyorum. 52 milyar piyasa değeri ile qnbfb dan sonra en yüksek piyasa değerine sahip hissede olduğunu hatırlatırım. Ayrıca 1500 üzerinde satmazsan ağlamaya hakkında yoktur. Yolun açık olsun.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

3. KOÇ
    16 dakika önce
    Rüçhan bedeli olarak bu rakamı ödeyeceksiniz bolunmede. 1 hafta içerisinde ruchanlari sarmalisiniz yada kendiniz satın almalısınız lira çevirmek için. bunun içinde her lot için 1 TL ödemeniz gerekmektedir.

5 İŞ GUNU ICERISINDE SATMALIYMIS RUCHANLARI YOKSA BIR DAHA SATAMAZMISIZ RUCHANLARI..OYLE YAZIYORLAR CHAT SITESINDE..

YEMIN EDERIM CEHALETIN BU KADAR YOGUN YASANDIGI AMA GOT KALKIKLIGININ DA BIR O KADAR FAZLA OLDUGU BIR BASKA YER GORMEDIM...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,178
    Bugün günlerden Tofita
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

5. Kademeler arası boş Korkutup alttan sattırma derdinde satan üst fiyatlardan satış girse yine alış olur..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,178
    risk büyük götüne güvenen tutsun :D
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

7.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    risk büyük götüne güvenen tutsun :D
    Ben dün güvenemedim, %42'si gitti malımın.

8. Kent, Burva kadar yükselmedi. Burva tavana doğru gidiyor Kent düşüyor.
    Kentteki düşüş kademlerin boş olması. Satış yapanlarda Korkudan alttan satış girmeleri kağıdı düşürüyor.
    Kent ve Burvayı satanlar Afyona gitmişler.
    Son düzenleme : Alabandan; 23-07-2020 saat: 11:52.

Sayfa 331/640 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •