Sayfa 18/993 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 7941 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-1

Yalniz parite fena durumda
    Bu urkutucu

Son uc aylik getiride en iyi gorunen mps
    Son bir aylik getiride en iyi gorunen tte
    Aylikta mps ile arasinda milim fark var
    Yani genel olarak mps tte yi dahi ezmis
    Ytd
    Mac ucunculukte devam ediyor...

Bu dönem gibi bereketli bir dönem borsa da hatırlamıyorum 3-4 gün tavan yapan hisse alıyorsun 2-3 gün yine tavan, maşallah diyelim benim aes iyi bu ara birde altın fonum var

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim
    Size benim iki onerim oldu ikisini de dinlemediniz buyuk zarariniz oldu
    Birincisi yazlik alin demistim
    Suan yazliklar yuzde 200 uzeri primlendi
    İkincisi ise fonda kol kesmeyin bekleyin dedim
    Dinlemeyip kafa kestiniz zarariniz oldu
    Simdiki durum icin ne desem yaniltici olur
    Bist beklentim yukselis ama mehmet bahcelinin iki dudagi arasindayiz...syg
    Doğru üstad yazlık işi bu sene de yalan oldu, takip ettiğim evlerin fiyatları hep artmış veya satılmış, virüs olayı, seyahat yasağı, otellerin kapalı olması derken gidip gezemedim, hâla bakıyorum ama ilini, ilçesini bırak daha Ege mi Akdeniz mi ona bile karar vermedim, fiyatlar arttı, ben zarar ettim haliyle bütçe de değişti kafam iyice karıştı.

Fon olayında da dediğin gibi beklemek gerekiyormuş yanlış yapmışım bekleseydim şimdi bırak zararı iyi kâr etmiştim, elimdeki hisseleri de o zaman panikle sattım hepsi %100-150 artış yaptılar, şu kol kesme ve panikleme işinden de vazgeçemedim gitti toplasan bir yazlık parası da bu yüzden gitmiştir.

Artık ufak tefek al sat yapıyorum, evde can sıkıntısından piyasayı takip amaçlı, mart ayındaki düşüş beni iyice temkinli yaptı, bir de 2. dalga falan derler onun tedirginliği var, azar miktarlarda 12 çeşit hisse ve değişken fon var ama bu kez endeks düştükçe üstadı dinleyip kol falan kesmeyeceğim hatta gerekirse bazılarına ekleme yapacağım.

Bu dönem ev, araç, altın, dolar, bist, fonlar artarken hiçbirinden faydalanamadım. Portföyün %95 kadarıyla enflasyona karşı zarar eden günlük vadeli de kaldım, şimdi hangisini alayım desen iş işten geçmiş gibi görünüyor.

https://invst.ly/rjvc5

Altıncılar dikkat etsin..
    Bolliger bantı dışına çıkılmış ve aşırı alım var.
    YTD

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Son uc aylik getiride en iyi gorunen mps
    Son bir aylik getiride en iyi gorunen tte
    Aylikta mps ile arasinda milim fark var
    Yani genel olarak mps tte yi dahi ezmis
    Ytd
    Mac ucunculukte devam ediyor...
    Sn webster mps ilerleyen dönemde mac gibi davranır mi? Yani çok fazla yükseldiği için önümüzdeki zamanda durağan geçebilir mi?

7.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    https://invst.ly/rjvc5

Altıncılar dikkat etsin..
    Bolliger bantı dışına çıkılmış ve aşırı alım var.
    YTD
    ''" Dünya devi CİTY BANK Altında yenı dev rekor sürecin geldiğini raporunda sunu belırttı . Altının 6 ıle 9 ay ıcerısınde yenı bır tarıhı yuksek sevıyenın görülecegını %30 ıhtımal ile gelecek 3 ay ıle 5 ay ıcerısınde altının 2000 doları gorecegını ıfade etti.
    Gümüş içinde hedeflerını yukseltti gelecek 12 ay ıcerısınde 25 doların görülecegi ve 30 dolarında hedef ıcınde oldugunu belirtmiştir. ""

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    sevinen üstad tfx'te gümüş fiyatları nasıl?
    Biliyor musunuz?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 18/993 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •