Originally Posted by trust06 Altıncılar dikkat etsin.. Bolliger bantı dışına çıkılmış ve aşırı alım var. Düzeltme ya da dinlenme ihtimali olabilir. YTD https://invst.ly/rjvc5 satinca , tekrar alım yapmak istersek 1 vergi var , elimizi kolumuzu bagliyor
Originally Posted by cerento Bilgi icin tesekkurler. ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. üstat ne yapacağız bu tcd yi satalım mı artık?
Originally Posted by dell14 satinca , tekrar alım yapmak istersek 1 vergi var , elimizi kolumuzu bagliyor bende de var, orta uzun vadeli tutan için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. YTD
tcd % 1,29
satıp , alternatif yatırım olmadığı sürece beklemek daha mantıklı bana gore
Originally Posted by dell14 satıp , alternatif yatırım olmadığı sürece beklemek daha mantıklı bana gore eurobond türü fonlar var bir de üstat. borsaların düşeceğine inanıyorsanız.
turkbond larından çıkmıştım , cds lerin asagi hareketinin hızlandığını hissedersem tekrar yüklü alım girecegim
Originally Posted by dell14 satinca , tekrar alım yapmak istersek 1 vergi var , elimizi kolumuzu bagliyor Fonlar, Byfler ve kripto altınlar kalan tutunma dallarimiz
Forum Rules
Yer İmleri