Sayfa 933/999 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 7,457 - 7,464 arası.

Konu: Viop - XXI

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bilmiyorum ama esas olan kanunlara uymak.
    başında şüphe var ise sonunda da şüphe vardır.

ben cevabımı aldım sn. ariston teşekkür ederim

yaş kemale ermiş ama ermeyen daha çok şey var.

sizin vesilenizle kk ince akşener için cumaya gelmeyenlere laf söyleyen gösteriş ve yalakalar için durum buydu.

yani can tatlı

yani

hacca git ama öleceksin yerine

hacca gitme milyonları dökeceğim önüne dediğiniz anda Türkiye'nin %80'i hani müslüman derler ya o oran tam tersi değişir.

not: yanlış anlamayın sakın sizi seviyorum bakış açınızı beğeniyorum bu forumda aranılan birisiniz. yazılarınızı okumayan yoktur.

saygılar

topic dışı konu olduğu için herkesten özür diyorum

2. misssssssss gibi bir gün....

3. Aselsan vadelide çok garip şeyler oldu.

4.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    hiç sorma dostum. Sabah yemyeşil uyanınca dedim endekstende sıfırlar atılmadan önce fiyatlar uygunken alayım dursun. Aldık ve durdu mu! Durmadı düştü namıssız. Malda olunca dowa bakmadan yapamıyorsun. Ne güzel kafa rahattı, yine kendimize dert bulduk.
    Terslik oluncada hep üst üste geliyor.
    Bizim evi emlakçı bi afrikalıya kiraya vermişti. Kiracı koronodan önce ülkesine gitmiş hala ortada yok haberde yok. Tabi kirada yok... Diyorum ki hiç ince işlerle uğraşmiyim çilingirciyi alıp kapıyı açtırıp ordan da 2. El eşyacı çağırıp evi boşaltiyim. Velet öldü mü kaldı mı onu mu beklicez belki aylarca gelmeyecek. Sonra çıkar gelirse başımıza iş çıkar mı. Evi boşalttım diyelim, elektrik su doğalgaz telefon vs. Aboneliklerini nasıl iptal ederiz.
    çömez bi avukata sordum emlakçıdan evi boş olarak teslim aldım yazısı al o zaman sorun olmaz dedi.
    Pederin malı var derdin var...
    Cevaplayan olursa artık sabah okurum.
    Herkese iyi geceler...
    abi diger arkadaşlarada günaydınlar olsun sen akbank aldın ben ise son kapanışta garanti aldım yani yanlız deyilsin allah hakkımıza hayırlısını versin biraz bekliyecegiz gibi his var abi sana özelden mesaj yazmıştım gördünmü

5. ABD Dolar rezerv para olmaya devam edecek demiş. Piyasanın aklını karıştırıyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Son kurşunlar...

7. yabancı takası %51 üstüne çıkmış...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

8. Ayrı bir dünya bizim buralar

Sayfa 933/999 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •