Originally Posted by
ersunan
Doğru üstad yazlık işi bu sene de yalan oldu, takip ettiğim evlerin fiyatları hep artmış veya satılmış, virüs olayı, seyahat yasağı, otellerin kapalı olması derken gidip gezemedim, hâla bakıyorum ama ilini, ilçesini bırak daha Ege mi Akdeniz mi ona bile karar vermedim, fiyatlar arttı, ben zarar ettim haliyle bütçe de değişti kafam iyice karıştı.
Fon olayında da dediğin gibi beklemek gerekiyormuş yanlış yapmışım bekleseydim şimdi bırak zararı iyi kâr etmiştim, elimdeki hisseleri de o zaman panikle sattım hepsi %100-150 artış yaptılar, şu kol kesme ve panikleme işinden de vazgeçemedim gitti toplasan bir yazlık parası da bu yüzden gitmiştir.
Artık ufak tefek al sat yapıyorum, evde can sıkıntısından piyasayı takip amaçlı, mart ayındaki düşüş beni iyice temkinli yaptı, bir de 2. dalga falan derler onun tedirginliği var, azar miktarlarda 12 çeşit hisse ve değişken fon var ama bu kez endeks düştükçe üstadı dinleyip kol falan kesmeyeceğim hatta gerekirse bazılarına ekleme yapacağım.
Bu dönem ev, araç, altın, dolar, bist, fonlar artarken hiçbirinden faydalanamadım. Portföyün %95 kadarıyla enflasyona karşı zarar eden günlük vadeli de kaldım, şimdi hangisini alayım desen iş işten geçmiş gibi görünüyor.
Yer İmleri