Sayfa 979/999 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: Viop - XXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ben thyao ve pgsus bilançolarını merak ediyorum.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tav ın blanço gelmiş akıllara zarar.

bu şirket bundan sonraki süreçte her yıl % 10 büyüse ne yazar ? . ( herşey normalde döndü şuandan itibaren desek bile )

2.  Alıntı Originally Posted by ilkerx Yazıyı Oku
    Ayasofya ya asılan "Yeşil Sancak" ne anlama geliyor?

On binlerce kişinin katılımı ile 1934'te ibadete kapatılan Ayasofya Camisi nde 86 yıl sonra ilk Cuma namazı kılındı. Ayasofya Camisindeki tarihi görüntülerde ise, "Yeşil Sancak" dikkatlerden kaçmadı.

Ayasofya Camisi nde ilk namaz öncesi minbere iki yeşil sancak asıldı. Sancaklar sosyal medyada büyük ilgi gördü. Binlerce kişi bu fotoğrafı farklı notlar ekleyerek paylaştı.

Tarihi günde dikkat çeken kare sonrası, binlerce kişi "Yeşil Sancak ın ne anlama geldiğini merak konusu oldu. "Yeşil Sancak" tarihi bir önem taşıyor.

Osmanlı İmparatorluğu fethin sembolü olarak "Yeşil Sancak" kullanıyordu. Fethin sembolü olarak caminin minberine iki yeşil sancak asılır ve minberin sağ giriş tarafına kılıç konulurdu.

Ayasofyanın cami olduğu gün Halkbanka YENİ dava açıldı; tesadüf mü?

http://www.diken.com.tr/halkbanka-ab...-kullanacagiz/

3. Boş verin şimdi Ayasofyayı.. çok sıkıcı bir konu..
    Malum haftasonu biraz tarih tartışalım...
    Bir sorum olacak...
    Ben Atatürk ün 2. Dünya savaşını görmesini çok isterdim... böyle bir savaşta ve savaştan sonra nasıl bir tutum sergiler, Türkiye ye ne gibi katkılar yapardı...
    Zira 2. Dünya savaşından biz çok güçlü çıkmamız lazımken, tam tersi hiç ilerleyemedik. Hatta geride gitmiş olabiliriz..
    Savaşı kaybetmiş bir Almanya inanılmaz işler yaptı, bizden fersah fersah ileriye gitti..

İsmet inönü ye suçu boşuna atmayalım, çünkü 2. Dünya savaş sonrası 1946 lara denk gelir... 1952 de adnan menderes vardı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Osmanlı Toprakları
    Gönderi
    1,211
    Ziraat, Halkbank, Vakıfbank: Taşıt kredisi paketinin amacına aykırı hareket eden Honda, Hyundai, Fiat, Ford, Renault ve Toyota firmaları kredi paketi kapsamından çıkarılmıştır.

Ziraat, Halkbank, Vakıfbank: *Yerli üretimi teşvik ve müşterilerimizin düşük maliyetli finansmana erişimini amaçlayan taşıt kredisi paketinin amacına aykırı hareket eden Honda, Hyundai, Fiat, Ford, Renault ve Toyota firmaları kredi paketi kapsamından çıkarılmıştır
    Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.

5. Yeni rakamlarla ilk analizimi paylaşayım sizlerle. saatlik grafiğe göre önümüzdeki hafta yönün yukarı olacağını düşünüyorum. Hem fincan kulp oluşturmuş, hemde potansiyel kelebek formasyonun d noktasını hedefleyebilir.

Fincan kulp hedefi 1380
    Kelebek d hedefi: 1383-1387

1359 üzerinde longlayıp, 1380-1387 arasında reverse short hedefim var. iyi tradeler.

Twitter: @metalurjist_88

Alıntı Originally Posted by hakansahin Yazıyı Oku
    Ziraat, Halkbank, Vakıfbank: Taşıt kredisi paketinin amacına aykırı hareket eden Honda, Hyundai, Fiat, Ford, Renault ve Toyota firmaları kredi paketi kapsamından çıkarılmıştır.

Ziraat, Halkbank, Vakıfbank: *Yerli üretimi teşvik ve müşterilerimizin düşük maliyetli finansmana erişimini amaçlayan taşıt kredisi paketinin amacına aykırı hareket eden Honda, Hyundai, Fiat, Ford, Renault ve Toyota firmaları kredi paketi kapsamından çıkarılmıştır
    renaultun daha ilk gün o kapsamdan çıkması alzım full ıcon megan 264.000 e kadar çıktı full fotd focus titaniumun fiyatı bile 254.000 iken kaldıki ford yerli taşıt kapsamında olmadığından düşük faizli kredi kapsamında değildi
    önce ev kredisini 0.74 den 0.79 a çıkardılar şimdi otomobil firmalarını devre dışı bıraktılar para bitti diyeceklerine 2 ay sonra firmalar kurlllara uymadı diyorlar 2 ay öncede uymuyorlardı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by savasc Yazıyı Oku
    uzun vadeli de fincan kulp yaparsa 350 değilde 550 den alabilirsin..
    yine başlamışsın ufurmeye..
    ha işte
    o 550 den de satacam

Düşük karşılıksız piyasaya sürülen para enflasyonu tetikledi. Şimdi yedikleri şeyi düzeltirken şirketlere pok atıyorlar.mütaahitlere tek laf yok sanırım. Algı yapılıyor sanırım. Alman yerlisi arabalarımız için safları sıklaştırma işi olabilir.
    Zaten bugüne kadar yaptıkları bütün iş bir ileri iki geri politikası.
    Yüz tane kararname çıkarırlar.
    Sonrada bunu düzeltmek için 60 kararname çıkarırlar

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : şahna; 25-07-2020 saat: 21:56.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 979/999 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •