Sayfa 947/1001 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,569 - 7,576 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. ata aeg değişken ama hissesi bol yüzde 50 üzeri... + altın taşıyor... yani adı değişken hissesi bol ... fonun kaptaki son performans sunum raporunda zaten geçmiş yıllardaki getirileri var... 2017 yılında fon ÖST fonu iken % 73 eksi yazınca , 3 & 5 yıllık getiriler eksi görünür...
    bu atanın bi de çoğulcu varlık ak-47 fonu var , orada riski dağıtmışlar çeşiştleme ile , volatilitesi mantıken daha az ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Evet hem stopajdan dolayı hem başka nedenlerle ben de bunu düşünmüyor değilim aslında. Zaten agresif olan bu değişkenler yerine komple hisse fon taşımayı. Haklısınız. Niyetim sadece iki yöne keskinliği biraz törpülemek.
    Elimde hisse fonu olmasa bu tarz agresif degisken almak gayet mantikli olabilir.Fakat piyasa kotuyken hepsi eksi getiriyor.Bir koruma saglamiyor.
    Cesitlendiriyoruz fakat yanlis anlamda cesitlendirdigimizi dusunuyorum.
    Saygilar.

3.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Elimde hisse fonu olmasa bu tarz agresif degisken almak gayet mantikli olabilir.Fakat piyasa kotuyken hepsi eksi getiriyor.Bir koruma saglamiyor.
    Cesitlendiriyoruz fakat yanlis anlamda cesitlendirdigimizi dusunuyorum.
    Saygilar.
    Ben de çeşitlendirmek istiyorum. Ancak geçmişe dönük verilere baktığımda, doğru bir çeşitlendirme olmayabilir. Belki hisse fon sayısını artırıp, orada riski dağıtmak daha mantıklı olabilir. Zaten portföyümün yarısı ppf . bilemiyorum, ama çok düşünüyorum bunu. Değişken konulacaksa bile sua, eib falan gibi çok defansifler eklenmelidir belki de.

4. öğrenmek için soruyorum:

hisse senedi yoğun fonlarda, fonlar %80 hisse senedi taşımak zorunda.....bunu izahname de yazmışlar....

peki bu sahip oldukları hisse senetlerinde belli oranlarda olacak,şu miktarı geçemez diye bir şey söz konusu mu?böyle bir şey varsa nerede yazılı?

atıyorum hisse senedi yoğun fon mesela % 30 garanti hissesi taşıyabilir mi?

5. 2. El arac alacaklar az beklerse %25 indirimli alirlar Agustosta.

https://www.sozcu.com.tr/2020/otomot...i-5952645/amp/

6. ............

7.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    öğrenmek için soruyorum:

hisse senedi yoğun fonlarda, fonlar %80 hisse senedi taşımak zorunda.....bunu izahname de yazmışlar....

peki bu sahip oldukları hisse senetlerinde belli oranlarda olacak,şu miktarı geçemez diye bir şey söz konusu mu?böyle bir şey varsa nerede yazılı?

atıyorum hisse senedi yoğun fon mesela % 30 garanti hissesi taşıyabilir mi?

https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?M...evzuatTertip=5

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    2. El arac alacaklar az beklerse %25 indirimli alirlar Agustosta.

https://www.sozcu.com.tr/2020/otomot...i-5952645/amp/
    gec kalınmış bunun icin , ucuzlayacagini sanmam ama artık her ay zam yapılmaz , vatandaş bireysel kredi alıp yine alım yapar.
    konut icin neden böyle bir hareket yok ?

Sayfa 947/1001 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •