Originally Posted by
egecballh1
yazılarınızı tamamen okudum sevgili arkadaşlar fikirlerinize saygı duyuyorum lakin benim fikrim şu: spk bedelliyi onaylaması gecikince bedellide belirttiği bu sezon için sermaye olarak kullanacağı para gelmedi.spek yani patron önümüzdeki hafta içinde incir işine başlayacak elde nakit olmadığı için spk geciktirdiği için incir sezonu açıldığı için mal alımında kullanmak üzre malı peşin alıp ucuza mal etmek adına hisse satışı yaparak nakite geçti...yapması gereken bir durumdu lakin spk onaylasaydı hisse alacaktı satış değil alış yapacaktı ...değişen birşey yok spk onaylayınca yine hisseyi fazlasıyla yerine koyacak....hissenin önü açılacak yatırımlar gelecek güzel haberler gelecek.....malınıza sahip çıkın.....gıda demek altın demek talep dahada artacakk ..pandemi ikinci dalga vs....tamamen şahsi fikrim olup düşüncelerim bu yönde....1 milyonluk hisselerin 30 tl..olduğu bistte selçuk inanılmaz cazip geliyor bana ....söz tamam nişan tamam düğün başlamış nikaha sabır.....yatırım tavsiyesi değil incir olana kadar sabır meselesi....bol kazançlar hepinize...
Yer İmleri