Sayfa 986/999 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 7,881 - 7,888 arası.

Konu: Viop - XXI

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Bence ironi...

300 tane şirket iştiraki var bu bankanın. Sadece bir banka değil, holding... koçtan da, sabancıdan da büyük...
    300 değil, keşke 1.000 tane olsa...

Niye sorun olsun?

İşsizlik azalır, ihracat artar, ekonomi büyür, devletin vergi gelirleri artar, refah seviyesi yükselir...

Ha benim deridm başka dersen, olabilir..

SERBEST PİYASA EKONOMİSİ/LİBERAL EKONOMİ ile sorunlarım var.. dediğinde, anlarız..

Yoksa, hem serbest rekabet,özel sektör olsun, büyüsün.. Sonra da hop olmasın ..OLMAZZ!!

Arkdaşım, b.. bu kamu bankalarının her şeyi ortada.. kime ne kredi verildi bilebiliyorsun, anında haber oluyor...
    Ancak iş bankasıyla ilgili bir bilgiye ulaşamazsın....
    KAMU BANKASI değil.. araştır biraz!!

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Yarın sabah açılışta emirler yazılamadığı için.. +5/-5 oynatırar gibi geliyor..
    sonrası malum,
    -halkbank olayı etkiler biraz,
    -wll stret yazısı da var olumsuz..
    (Kredileri ödeyemez mealinde) dow düşerse,çıkarsa piyasaya uyarız...
    -5 +5 mi olur mu o kadar?

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    KAMU BANKASI değil.. araştır biraz!!
    Ya arkadaş kamu bankası olmadığını zaten biliyoruz cımbızlayıp geliyorsun, soruya cevap vermiyorsun... bir şryler yazıyorsun, sorularıma cevap yok...
    Neden kapalı bilanço? Bu sandık vakfının üyeleri kimler? Bu hisseleri nasıl elde ettiler.. Kimler faydalanıyor bu bankadan diyorum... bu bankadan kimler kredi çıkarıyor..
    muhalefet adına hiç bir fonlama yok... öylece duruyor..
    300 iştirakin geliri kimlere gidiyor? Bu paralarla ne yapılıyor?
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

Ya arkadaş kamu bankası olmadığını zaten biliyoruz cımbızlayıp geliyorsun, soruya cevap vermiyorsun... bir şryler yazıyorsun, sorularıma cevap yok...
    Neden kapalı bilanço? Bu sandık vakfının üyeleri kimler? Bu hisseleri nasıl elde ettiler.. Kimler faydalanıyor bu bankadan diyorum... bu bankadan kimler kredi çıkarıyor..
    hahahaaaa.. komedisin.. "dunyanın 7. altın rezervi Turkiyede, o halde Turkiye 7. büyük ekonomi" gibi abukluklara inanan birisinin konuları ne kadar anlayacağı da şüpheli zaten.. iş bankası alerjisi var islamcılarda ve destekçilerinde..

ülkenin koç ile beraber en iyi yönetilen şirketleri iş grubu.. bu şirketler akape tarafından didik didik inceleniyor yıllardır..zaten kanun önünde her şeyleri şeffaf.. sen kimsin ki sana hesap verecekler..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

ama araştırıcı ruhunu tatmin etmek isteyenler için 17 yıldır akape tarafından zulüm derecesindeki yuksek vergiler neticesinde toplanan 2.5 trilyon doların akıbeti önemlidir mesela..

bunu vatandaş olarak bilme hakkın var..net bir durum bu, yani bilmeye kesinlikle hakkın var..

ama dene ve görelim bakalım öğrenebilecekmisin ??
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sandığın üyeleri işbankası çalışanları ve emeklileri, paralarda onların emekli maaşları değil mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hahahaaaa.. komedisin.. "dunyanın 7. altın rezervi Turkiyede, o halde Turkiye 7. büyük ekonomi" gibi abukluklara inanan birisinin konuları ne kadar anlayacağı da şüpheli zaten.. iş bankası alerjisi var islamcılarda ve destekçilerinde..

ülkenin koç ile beraber en iyi yönetilen şirketleri iş grubu.. bu şirketler akape tarafından didik didik inceleniyor yıllardır..zaten kanun önünde her şeyleri şeffaf.. sen kimsin ki sana hesap verecekler..
    Evet telekomun satılmasına karşı çıkıp, batık krediyi çıkartan vakıf bankasıydı zaten..

Haklısın, tsgyo da batık proje gösterip, hisse fiyatlarını aşşağıya çeken, yatırımcılarını batıran vakıf bankasıydı zaten.. dava açılınca, bu dalavarenin ortaya çıkmasıyla hissenin 3 ayda 7-8 liraları gitmesi zaten tamamen iyi yönetilmesinden kaynaklı..

Ha birde tatilbudur var... iptal sigortalı tatillerin milyonlarca kişinin parasını geri ödemeyen bir iştirek.. google a bir yaz istersen...

Ya var ya, böyle kör bir şeylerin peşinde koşmasın... birazcık sorgulayın... akp den ne farkın var?
    Bu arada bana islamcı demekten vazgeç, bunu sana defalarca söyledim, deistim.

Sayfa 986/999 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •