Sayfa 993/999 İlkİlk ... 493893943983991992993994995 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 7,937 - 7,944 arası.

Konu: Viop - XXI

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Terbiyeli ol, hadsizlik yapma..
    Hakaretin için şikayet butonuna bastım..
    sağlam bas geri zekalı herif
    bir halt olacağı yok.

2. hay Atatürk kadar taş düşsün başınıza inşallah. Borsaya kote olan, 3 ayda bir bilançı açıklayan ve SPK gözetiminde olan bir bankanın bilgilerine ulaşamıyorsan o senin sorunun. Açarsın Kap'ı, bilançoyu incelersin. Veri sakladığını düşünüyorsan BDDK var SPK var edersin şikeyetini icabına bakılır. Bu kurumlarda eğer illegal birşeyler yapılıyorsa atmaca gibi bekleyen denetim kurumları hemen inceleme başlatır merak etmeyin. Adamlar ABB ve İBB'nin yardımına bile taş koydu! banka hesaplarını bloke etti, İBB'nin metro parasını usülsüz şekilde haczetti.

Ata'm daha ne yapsın, Ayasofya'yı bizans işgalinden kurtamış adam, miras olarak kurduğu bankayı yine bu ülkeye bırakmış ülkeyi yoklukta dinci yobazların aksine çağ atlatmış halen yaranamadı size.

Kurunun yanında yaş yanmasa sonunuz inşallah Orta doğu gibi olur diyeceğimde içinde kalmış bir avuç çağdaş laik insana yazık olacak.

3.  Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    hay Atatürk kadar taş düşsün başınıza inşallah. Borsaya kote olan, 3 ayda bir bilançı açıklayan ve SPK gözetiminde olan bir bankanın bilgilerine ulaşamıyorsan o senin sorunun. Açarsın Kap'ı, bilançoyu incelersin. Veri sakladığını düşünüyorsan BDDK var SPK var edersin şikeyetini icabına bakılır.

Ata'm daha ne yapsın, Ayasofya'yı bizans işgalinden kurtamış adam, miras olarak kurduğu bankayı yine bu ülkeye bırakmış ülkeyi yoklukta dinci yobazların aksine çağ atlatmış halen yaranamadı size.

Kurunun yanında yaş yanmasa sonunuz inşallah Orta doğu gibi olur diyeceğimde içinde kalmış bir avuç çağdaş laik insana yazık olacak.
    Şunu yazarken, gerçekten tüm yazdıklarımı okudun mu? Konunun ne olduğunu gerçekten bildiğine emin misin...
    Vay be Atatürk düşmanı olduk...

Gerçekten akıl tutulması yaşıyorsunuz. Silkelenin biraz..

idrak sıfır malesef.. iş grubunu ciddi biçimde inceliyor her şeylerini..spk var.. bddk var.. boşlukları birleştir.. ama yine de bir sonuca varamazsın.. zira amacın trollük..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    hay Atatürk kadar taş düşsün başınıza inşallah. Borsaya kote olan, 3 ayda bir bilançı açıklayan ve SPK gözetiminde olan bir bankanın bilgilerine ulaşamıyorsan o senin sorunun. Açarsın Kap'ı, bilançoyu incelersin. Veri sakladığını düşünüyorsan BDDK var SPK var edersin şikeyetini icabına bakılır.

Munzam sandık vakfı üyeleri kimler? Munzam sandık vakfı, 300 iştirakten gelen paralar dahil, iş bankası temettüleri, bu paranın nasıl ve ne şekilde değerlendirildiği,
    Bu vakfın hissedarları bu hisselere nasıl ulaştığı, elde ettiği konusunda bir fikrin var mı?

Rica edeceğim, ben ulaşamadım... munzam sandık vakfı faaliyet raporunu bana ulaştırabilir misin?
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

6. Sen bir müslüman olarak,
    tut ki bir atayizin hakkını yedin.
    Allah sana torpil yapıp görmezden mi gelecek?
    Böyle mi düşünüyorsun gerçekten?
    Esmaül hüsna çalış.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

okuduğunu anlamadığın için tüm bunlar..

biraz çaba göster..

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Munzam sandık vakfı üyeleri kimler? Munzam sandık vakfı, 300 iştirakten gelen paralar dahil, iş bankası temettüleri, bu paranın nasıl ve ne şekilde değerlendirildiği,
    Bu vakfın hissedarları bu hisselere nasıl ulaştığı, elde ettiği konusunda bir fikrin var mı?

Rica edeceğim, ben ulaşamadım... munzam sandık vakfı faaliyet raporunu bana ulaştırabilir misin?
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    idrak sıfır malesef.. iş grubunu ciddi biçimde inceliyor her şeylerini..spk var.. bddk var.. boşlukları birleştir.. ama yine de bir sonuca varamazsın.. zira amacın trollük..
    Arkadaşım.. bak spk ve bbdk ya görede ziraat bankası, halk bankası ak kaşık...
    Bana bununla gelme, ben hakim değilim... bana munzam sandık vakfının bu hisselere nasıl ulaştığını, 300 iştirak şirket gelirleriyle neler yapıldığı, kimlerin nemalandığını açıkla...
    Akp nin yandaş yolsuzluğunu bilmeyen yok...
    Bana iş bankasını açıkla..

Sayfa 993/999 İlkİlk ... 493893943983991992993994995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •