Sayfa 135/1006 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    sattım mı satacağım mı ? sattıysanız para kimde şu an ?
    Mersinde arsamı orda olan emlakcı aracılıgı ile sattm yani parada anlastım. Ancak para ve tapu işini nasıl yapıcm ona bakıyorum.

Satisi buradanda yapabiliyorsunuz galiba.buradaki tapu mud.lugune gidip sorun.
    Webtapu sistemini kullanin.
    https://webtapu.tkgm.gov.tr/

3. Baska şehirlerde iken tapu işleride olmaz. Deftere imza atılması gerek ben antalyada sahıs mersınde tapudan çözülmez. Ancak vekalet ile olur. Oda param gelmeden imza atmam direk sisteme düşüyormus. Ben eskı usul kargo ile gönderrm diye düşünüyordum.

Gitmedgmz görmedgmz yerde aldık arsa. Yarı fiyatına verdm. 😀😀😀 hemen alıcısı cıktı

4.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Satisi buradanda yapabiliyorsunuz galiba.buradaki tapu mud.lugune gidip sorun.
    Alıcı satıcı aynı şehirde mal farklı şehirde olursa oldugumuz yerden tapudan halledebilirdik . ancak alıcı satıcı farklı şehirlerde olunca mecbur vekalet işi devreye giriyor. Bakalım

5. Yakında VENAZUELLA , ARJANTİN, LÜBNAN gibi olmazsak çooooook iyi hiper enflasyonun patlaması allah korusun

Konu mevduat faizleri değil mi sayın yönetivci

ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Merhaba arkidişler,
    Aldığım taptaze vadeli mevduat oranlarını sizlerle paylaşmak isterim. Tutarımız 500 bin TL üzeri ve vademiz 32 gündür.
    ING: %7,75
    Burger: %8,75
    Alternatif: %9,00
    Work: %8,25
    Hepinize selamlar

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim emekli maasi yattigi icin benden daha alamadi. Ama her ihtimale karsi bir de aidatsiz kart aldim.
    Emekli promosyonu bitince tuyerken hemen aidatli karti iptal ettiririm ki aidat alamasinlar.

Syg,
    Kurye kartı nihayet bugün getirdi. Eskiden imza karşılığı verip giderken bu sefer dergi gibi sözleşme göndermişler, 3 ayrı yerine "elden teslim aldım" yazıp 6 ayrı imza atarak teslim etti. Sanki bir insan kart teslim alırken sayfalarca sözleşme okuyabilecekmiş gibi...Umarım kart aidatı adı altında bir pislik çıkmaz altından...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 135/1006 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •