Borsa 115'de eski hesaplan,%3.50 kayıp,sanırım bundan sonra bana gün doğdu,nede olsa satanlarınkini toplamak iyi oluyor,tabiki dibe oturanlar adına![]()
Borsa 115'de eski hesaplan,%3.50 kayıp,sanırım bundan sonra bana gün doğdu,nede olsa satanlarınkini toplamak iyi oluyor,tabiki dibe oturanlar adına![]()
ÖSYM, Küçükçekmece'deki Eşref Bitlis Anadolu Lisesi'nde 12 öğrencinin sınavdan 30 dakika erken çıkarıldığı iddiasıyla ilgili incelemesini tamamladı. ÖSYM yetkilileri 12 öğrencinin mağduriyetlerinin giderildiğini bildirdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Sterlin/TL > 9
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Dolar/TL uzun süre 6,85 civarında yatay seyrettikten sonra iki gündür 6,98'i gören sert hareketler kaydetti. Bloomberg, kuru frenlemek için kamu bankalarının yaklaşık 2 milyar dolar sattığını aktardı. / Bloomberg
TBMM'de koronavirüs vaka sayısı 11'i milletvekili olmak üzere 43'e yükseldi. 11 milletvekilinden 4'ünün tedavisinin tamamlandığı, 7 vekilin ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
Yer İmleri