Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Rte dolar alma banka al diyor
Gidiyor bankalarla ugrasiyor ceza kesiyor
Boyle bir hükümet dusman basina gelmesin
güzelim bir ülkeden birisinin çiftliğine dönüşüm.. adım adım 20 senede..üzücü..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
tabi lanet edip satıp bir daha banka almayacağım diyip sanayi tarafına geçmekte mümkün.
ben 82>120 bine bankalarla gidip burda bankalardan çıkıp sanayiye geçmeyi kendime yediremedim..
bataklıkta banka manyağı olduk.. akbank işc yapıkredi hala dipte alım fırsatı veriyor.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Dünya Gazetesi
@dunya_gazetesi
Suudiler şimdi de Türk şirketlerini ihale dışı bırakıyor
sn deniz bu yazıyı bir okuyun herşey zincirleme gidiyor
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
*s&p: Türk bankaları negatif piyasa iklimine ve risk algılamalarına karşı oldukça kırılgan olmaya devam ediyorlar
(29/07/2020 - 14:54:45)
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Döviz yükümlülüğün kadar döviz varlığın varsa ,döviz kurunda artış olması halinde hem varlığın hem yükümlülüğün aynı oranda artacağı için herhangi pozitif ve negatif etkisi olmaz.Ama döviz yükümlülüklerin döviz varlıklarından fazlaysa ,yani açık pozisyonun varsa kur arttığı oranda zarar yazılır,bu nedenle açık pozisyonu olan bankaların kur riskini "hedge" etmeleri gerekir,aksi takdirde devalüasyonun şiddetine göre büyük zararlar yazabilirler.
Yer İmleri