Sayfa 602/1001 İlkİlk ... 102502552592600601602603604612652702 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,809 - 4,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

https://www.amerikaninsesi.com/a/dog...i/5522418.html

Haberde ilk navtex ilan ettiğimiz yer gösteriliyor. Yunanistanın tepki gösterdiği yere bakarsanız. Yok artık diyebilirisiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    euro/usd
    1.1795
    Amerika sürekli paket açıklarken, AB nasıl bir paketle bu işi sürdürecek bilemedim. Bu sene turizm mafiş

O egeli ben değilim

Ons altın 1980$

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Fed/Powell: Fed, gerektiği sürece elindeki araçları güçlü ekonomik toparlanmayı sağlamak için kullanma taahhüdüne bağlı

Fed/Powell: pandemi öncesi ile karşılaştırıldığında hala önümüzde alınacak yol var

Fed/Powell: Pandemi enflasyon üzerinde cidi bir etki bıraktı

Fed/Powell: Faizleri, ekonomi krizi geride bırakana ve maksimum istihdam ile fiyat istikrarı patikasında ilerlendiğinden emin oluna kadar cari seviyede bırakacağız

Fed/Powell: Koronavirüas vakalarında keskin artış, ABD'nin yeni bir aşamaya girdiği anlamına geliyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Fed/Powell: Ekonominin izleyeceği patika için görünüm olağanüstü belirsiz, vakalarda son artış ekonomik aktivite üzerinde baskı yaratmaya başlıyor

Fed/Powell: Kredi akışının korunması ABD ekonomisine hasarın azaltılması için zaruri

Fed/Powell: Cari ekonomik daralma ağır, toparlanma için parasal ve mali destek devam ettirilecek

Fed/Powell: Swap hatları ve repo kolaylıklarını, ihtiyaç olduğu sürece orada var olacaklarını göstermek için 31 Mart'a kadar uzattık

Fed/Powell: Swap hatlarının uzatılması diğer merkez bankalarının planlama yapmalarını kolaylaştıracak

Fed/Powell: Yılda 30 bin dolardan daha az kazanan insanlar pandeminin etkilerini daha fazla hissettiler

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bistte rta, kent, boshf gibi hisselerdeki yükselişlere şaşırıyordum, abd'de kodak hissesi bugün günlük %462 yüksekten işlem görüyor, limit yok herhalde orada...

https://finance.yahoo.com/quote/KODK?p=KODK
    700 küsür milyon dolar devlet desteği alırsan olur.
    Şekerci ne almış?
    Son düzenleme : jmk99; 29-07-2020 saat: 22:21.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ons altın 1980$
    Altın bu hızla giderse bizde doları tutmak dahada zorlaşacak. Şu anda 400 liradan bile altın alan %10 kazandı.

O egeli ben değilim

Sayfa 602/1001 İlkİlk ... 102502552592600601602603604612652702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •