Sayfa 62/993 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon
Arama sonucu : 7941 madde; 489 - 496 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-1

1.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Ben daha önce bu konuda arkadaşlara yazdım. Yerli eurobondların 12 hafta boyunca en iyisi DBH olmakla birlikte hiçbirinin kazancı, EIB,EIC,AHU, SUA,nin üzerinde değil.

Üzerimize oynuyorlar. bu sfer 650 dende yukarı çıkmak isteyecekler diye düşünmek bile istemiyorum. Bu düşüncemin hiçbir dayanağı yok sadece öyle düşünüyorum
    Ustad gecmis 12 haftaya bakinca oyle diyorsunuz ama borsada ralli soz konusuydu. Bahsettiginiz degisken fonlarin Ipv, Dbh ve tdg den yuksek getirmesi normal degil mi gecmis 12 hafta boyunca ? Bir de dolar kuru uzerinde baski vardi diye dusunuyorum.

Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Ustad gecmis 12 haftaya bakinca oyle diyorsunuz ama borsada ralli soz konusuydu. Bahsettiginiz degisken fonlarin Ipv, Dbh ve tdg den yuksek getirmesi normal degil mi gecmis 12 hafta boyunca ? Bir de dolar kuru uzerinde baski vardi diye dusunuyorum.
    Benim olaya herhangi bir iyi veya kötü yönde bakışım yok. Sizin söylediğiniz şeyler bunların stratejisi ile alakalı. Strateji konusunda "SIFIr" bilgiye sahibim. Benim yaptığım şu. Bir işletme sahibi bankaya kredi çekmek için gittiği zaman. Krediyi verecek banka ne yapıyorsa bende onu yapıyorum. Yani onun performansı olan günlük getirisine bakıyorum. bondları 12 haftadır, diğer fonlarıda yılbaşından bu yana takip ediyorum. mesela ilginçtir.EIB EIC ten fazla getiri sağlarken.3 aydır tersine döndü. Kısaca bu veriler üzerinden değerlendirme yapmaya çalışıyorum

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Benim stratejiyi yazayım. Şu an ABD tahvili cinsinden fonlara kayıyorum. CDS çok artarsa onları bozup bizim Eurobondları tutan fonlara atlayacağım yavaş yavaş. Bahtımıza ne çıkarsa...
    Zaman limitim bu yıl sonu.
    Zaten faiz çok düşük alternatif maliyetim az olur.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Benim stratejiyi yazayım. Şu an ABD tahvili cinsinden fonlara kayıyorum. CDS çok artarsa onları bozup bizim Eurobondları tutan fonlara atlayacağım yavaş yavaş. Bahtımıza ne çıkarsa...
    Zaman limitim bu yıl sonu.
    Zaten faiz çok düşük alternatif maliyetim az olur.
    Tte
    Altin
    Dolar
    Euro
    Hisse ile tam gaz devam emmim

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Tte
    Altin
    Dolar
    Euro
    Hisse ile tam gaz devam emmim
    Elin tetikte olsun üstadım.
    Hisse işi zor.
    Ben iki defa battım bu hisselerden.
    Tuttuğum birkaç hisse var.
    5 yıldan fazla oldu.
    Temettüleri gelirse alıp bir-iki ay yerim.
    Onun dışında satış yok, ama alış var.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Elin tetikte olsun üstadım.
    Hisse işi zor.
    Ben iki defa battım bu hisselerden.
    Tuttuğum birkaç hisse var.
    5 yıldan fazla oldu.
    Temettüleri gelirse alıp bir-iki ay yerim.
    Onun dışında satış yok, ama alış var.
    Emmi dediginiz gibi hisseler ya batiracak ya ucuracak
    Ben b sikki olacagini dusunuyorum
    Lakin son 20 gundur ayni yerdeyiz
    Gecenlerde sebepsiz eksi besleri yapti birde son iki gundur toplam eksi 10 gibi oldu
    Eee ne anladim diger gunlerdeki ufak cikislardan
    Allahtan altin ve sogan konsolide etti...

7. Yurt dışı piyasalar bugünde tatsız
    Gitti gidiyor formasyonu var😀

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Üstadlar herkes bir gün dürümü yer.
    Önemli olan dürümün niteliği.
    Kalın, ince, uzun, kısa, acılı, acısız...

Sayfa 62/993 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •