Sayfa 311/1006 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    İki gö.üme gerekeni yazdığım için 3 günlük tatile çıkmıştım föndüm. Herkese iyi bayramlar diliyorum

Ayular açtığım topikten memnundur inşallah gerçi topiğşn çoğu boğayı herhalde kimse topikten memnuniyetini beğendiğini belirtmek için itibar bile yollamamış
    Eline sağlık başkan. İkisi için de. Cepten itibar gönderemiyorum. Olsa dukkan senin.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    İki gö.üme gerekeni yazdığım için 3 günlük tatile çıkmıştım föndüm. Herkese iyi bayramlar diliyorum

Ayular açtığım topikten memnundur inşallah gerçi topiğşn çoğu boğayı herhalde kimse topikten memnuniyetini beğendiğini belirtmek için itibar bile yollamamış
    Çoğu zaman ayu olmakla birlikte dönemsel olarak (hissede olduğum zaman) boğa oluyorum.
    Misal bayrama boğa olarak girdiğim için bayram dönüşü ayuluk mayuluk istemem.
    Hissemi satayım anında ayuya bağlarım.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ülkenin nasıl yönetildiğine dair güzel bi örnek. Biliyorsunuz bu sene züper ligde düşme yok. Alt ligden gelen takımlarla toplam 21 takım olacak. 21 de tek sayı olduğu için her hafta bir takım maç oynamadan geçirecek. Kulüpler de bunu istemedikleri için züper ligteki takım sayısının 22 ye çıkartılması düşünülüyormuş.
    Bizim burda aylak zıçmaya giden domala domala taş aramaya gider derler. Tam bu günler için söylenmiş.
    Bir örnekte benden thy battım mahvoldum edebiyatı yapıyor. Bayramın en yoğun günü olan 4. gün ki Edremit Ankara uçuşunu perşembe gününe erteledi aradım sebebini sordum ooerasyonel tercihlerini açıklayamazlarmış o zaman salı günü benim yerime birini işe yollayın dedim. Öyle bir şeydi yapamayız diyemedi bayramın 4. Gününün uçuşunuiptal ettiğinize göre otobüs bileti bulun ben bulamadım dedi sizi İzmir'e uçururum dedi 200 tl taksi paramı verecekmisiniz dedim öyle bi seçenek varmış sövdüm kapattım.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bir örnekte benden thy battım mahvoldum edebiyatı yapıyor. Bayramın en yoğun günü olan 4. gün ki Edremit Ankara uçuşunu perşembe gününe erteledi aradım sebebini sordum ooerasyonel tercihlerini açıklayamazlarmış o zaman salı günü benim yerime birini işe yollayın dedim. Öyle bir şeydi yapamayız diyemedi bayramın 4. Gününün uçuşunuiptal ettiğinize göre otobüs bileti bulun ben bulamadım dedi sizi İzmir'e uçururum dedi 200 tl taksi paramı verecekmisiniz dedim öyle bi seçenek varmış sövdüm kapattım.
    Türkiye olmuş bir ahır kurumsallık beklemekte artık yanlış

Az önce Üsküdar sahilden geliyorum mübarek 100 kişiden 40'ı Suriyeli hemde grup grup dolaşıyorlar

Bu ülkede yaşamak artık mucizeye bağlı

hani derler ya yarına çıkmaya garantin yok aynen nereden bir gün bela yada baskı ile canını alacaklar belirsiz

Hayatlarımız kumar olmuş artık

Şüpheniz olmasın, GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER!

https://www.veryansintv.com/ataturke...culukun-cokusu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,474
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Boynumuz, Cumhuriyet'e toprak bütünlüğümüze feda olsun.

https://www.veryansintv.com/chpnin-k...amin-kasaplari

Kuşkunuz olmasın AKP iktidarını işte bu saplantılı yobaz deliler yıkacak, yıkıyor.

https://www.veryansintv.com/akpnin-s...ecek-getiriyor

Sayfa 311/1006 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •