Sayfa 351/1006 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: Viop - XXII

yabancı oyunu VIOP üzerine kurunca,
    senet alanların işi zor...

2.  Alıntı Originally Posted by muratmilan Yazıyı Oku
    Burada aşağı ilk harekete A dersek, akabinde gelen 3lü abc yapının tamamına B dersek aşağı en azından FLAT yapının oluşması için bir C beklerim... Bu da elliot gözüyle değerlendirmem olsun
    Altta linkini koyuyorum demek istediğim yapı bu. Belki elliotçu kardeşlerimiz vardır.

https://invst.ly/ro68e

3.  Alıntı Originally Posted by muratmilan Yazıyı Oku
    Altta linkini koyuyorum demek istediğim yapı bu. Belki elliotçu kardeşlerimiz vardır.

https://invst.ly/ro68e
    Hacı abi sonuçta bu c dalgası ya da kelebek iyi bir şey mi kotu bir şey mi? Cortcu gibi düşün.

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Hacı abi sonuçta bu c dalgası ya da kelebek iyi bir şey mi kotu bir şey mi? Cortcu gibi düşün.
    Cortcu açısından iyi birşey longçu açısından kötü birşey

5. rezil garan ne kadar düşecen ********... bir gün de bi % 1 -2 + yap da iş var diyek hala sende

6.  Alıntı Originally Posted by muratmilan Yazıyı Oku
    Cortcu açısından iyi birşey longçu açısından kötü birşey
    Tenks elat.

7.  Alıntı Originally Posted by muratmilan Yazıyı Oku
    Burada aşağı ilk harekete A dersek, akabinde gelen 3lü abc yapının tamamına B dersek aşağı en azından FLAT yapının oluşması için bir C beklerim... Bu da elliot gözüyle değerlendirmem olsun
    b ayağı fibo 78 i ihlal etmiş. ikincisi de d ayağı 1.618e kadar da uzayabilir. 1.27 de dönüşü görmeden işlem yapmamak lazım.
    Twitter: @metalurjist_88

8.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Doları tutabilmek için dolar sattık olmadı,
    Londrada faiz arttırıyoruz olmuyor,
    Sırada ne var?
    Bu ortamda ralli beklentisi de bana tuhaf geliyor.
    Aklı başında kimsenin ralli beklediği yok da. Senet bazlı bir şeyler yapabilir miyiz, ya da tepkiye oynayıp para kazanabilir miyiz derdinde millet. Ben bu tür çabaları beyhude buluyorum, trend yönlü sabırlı işlemler yapmak her zaman orta vadede daha karlıdır. Ama kumarbaz ruhlar zırh tercih ediyor devamlı.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 351/1006 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •