Sayfa 47/84 İlkİlk ... 37454647484957 ... SonSon
Arama sonucu : 667 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Fenerbahçe erkek basketbol takımı

Spor Toto Basketbol Süper Ligi Yarı Final Eşleşmeleri.🏀

FENERBAHÇE - Darüşşafaka Doğuş

Beşiktaş SJ - Anadolu Efes.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Fenerbahçe 24 Darüşşafaka Doğuş 26 İlk Çeyrek Sonucu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Fenerbahçe 50 Darüşşafaka Doğuş 42 İlk Yarı sonucu

Fenerbahçe 72 Darüşşafaka Doğuş 57 3.Ceyrek Sonucu

Fenerbahçe 94 Darüşşafaka Doğuş 72 MS

Son periyod tümüyle yerli oyuncularla oynadık.. Seride 1-0 öne geçiyoruz .

''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" DANIEL DUMOULIN

Firet Orman eurolig hırsızlıktır takımım şampiyon olsada yollamam demiş bu arada Türkieye Kupasınada süt kupası demişti
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Firet Orman eurolig hırsızlıktır takımım şampiyon olsada yollamam demiş bu arada Türkieye Kupasınada süt kupası demişti

EuroLeague Marka ve İletişim Direktörü Alex Ferrer Kristjansson, Orman’ın açıklamalarıyla ilgili şunları söyledi:

“Euroleague Basketbol, Fikret Orman’a cevap vermeyecektir çünkü bilmediği bir şey hakkında konuştuğu açıktır. Böyle bir konuyla ilgili kamuya açıklama yapmadan önce ilk önce herkesin bilgi sahibi olması gerekir.

Sayfa 47/84 İlkİlk ... 37454647484957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •