Sorması ayıptır, senden başka bu kadar yoğun yazan yok bu hissede, nerden geliyor bu aşk? Milyar dolar ederi olupta 200 milyon dolar piyasa değerinde gezen hisseler var. Borcu halka arz ile kapatmaya çalışacak, ondan sonrası Allah kerim bir hisseye bu kadar aşk bende farklı şeyler çağrıştırıyor.
Ben kişisel fikrimi şuraya not düşeyim de, dinleyen dinler, dinlemeyen de kendi bildiğini okur.
Sevgili göççük yatırımcı, hisseye aşık olma, karını gördüysen realize et cebine koy paranı. Spekülatörler, genelde hamal arar. yükü ağır geldiğinde taşıtacak. Malı gömdülermi de klasik edebiyat başlar, "düşsün, ben uzun vadeciyim, düştükçe daha da alırım". Gel şu çimento torbalarını 5. kata taşıyalım desem kimse gelmez. O halde, bu hamallık merakı nerden geliyor kendinize bir sorun.
Kardeş senin sıkıntın nedir çözemedim kendine göre yorum yapıyorsun herkesin aklı kendine yeter,bu nasihatleri kent gıda sayfasında yapsan bir nebze anlarım,naten sana göre değerli olmayabilir bana göre gelişmeye açık potansiyel yüklüdür aldığı ihalelerde ortadadır, ytd.
Bu yorum hissenin tekniğini çizen speklere çalışan ünlü duayen bir teknikçinin yorumu gibi geldi bana aynen bu yorumu başka kanallardada dinlemiştim kendisinden,oradaki gap doldurulacak ama yanaşmayın diye yapılan bir yorumsanki hisseden soğutucu bir yorum,bence kasıtlı, anlaşılan farklı amaçlara hizmet ediliyor ayık olmak lazım. ytd.
Son düzenleme : tablet; 05-08-2020 saat: 01:10.
İşte hisseye bulaşmayın pahalı spek size yükler hamallık yaptırır size taşıtır türünden bir yorum getiriyor arkadaş kendince,amacı ne olabilir?
[emoji846]Selamun Aleyküm
Bunun iştirak Esenboga Elektrik ne vakit halka arz olacak bilen var mi ?
Bağlı Ortaklığımız Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş. ödenmiş sermayesini 40.000.000 TL'den 64.000.000 TL'ye çıkartarak artırılacak 24.000.000 TL nominal değerli payların halka arzı için gerekli başvuru evrakları Sermaye Piyasası Kurulu'na ve Borsa İstanbul Anonim Şirketine 27.07.2020 tarihinde (bugün) teslim edilmiştir. Halka arzda mevcut ortakların sermaye artışına katılımı kısıtlanacak ve halka arz gelirinin tamamı Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş. bünyesinde kalacaktır.
Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygılarımızla bildiririz.
Yer İmleri