Sayfa 554/1006 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 4,425 - 4,432 arası.

Konu: Viop - XXII

Mustafa KAMAR
    @KamarStyle
    ·
    2s
    Şimdi kardeşim (üstüne alınanlar)bakınız ben sinirli adamım

Ya adam gibi defolup takip etmeyin gidin ya da adam gibi Sessizce takip Edin
    Millet ne yapacağını şaşırmış yardımcı olmaya çalışıyoruz

komik adam geçen ay borsa yükselirken neler yazıyordu şimdi sinirlenmiş 6.80 lerden doalr alanlarla kendince .aşşak geçiyordu sahilde yürüyüş yapıyordu şimdi borsayı kanırtttılar doları aldılar asabi abi oldu
    git sahilde yürü koçum rahatlarsın belki
    bir halt olacağı yok.

2. Bear abey birde pasta atsa. Abey süper olur

Hazır paraya para demezken yakalamışken seni 😃😃😃

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    6 bin puan

Şırıltı bana göre net batırma hareketi idi

Çok malda olan insan var

Bugün baya kişi zararına satmış yazılan çizilen okuduğum
    İçimden bir his batırma hareketi henüz gelmedi diyor. Hisse için ayırdığım bütçeyi daha yeni sonuna kadar kullanmış oldum çünkü. Henüz acımadı yani. İstikrarlı şekilde zarar eden birisi olarak 800'ü aşağı kıracak bir düşüş mü geliyor acaba diyorum ben.

4.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Spot 30 endeks saatlik grafik.

Kanal alt bandı çok sert şekilde kırıldı. Bundan sonra aynı kanalın içine dönemez bence. Tekrar yükseliş trendi oluşacaksa farklı bir kanal oluşacaktır. Şahsi kanaatim yeni yükseliş trendinden ziyade 992 - 1362 yükselişinin düzeltmesinin başladığı yönünde. Dövizin tekrar yükselişe geçmesi bu tezimi destekliyor.

Bir destek bulabilmek için mavi çizgiyi çektim. Kabaca 1290 - 1294 puan civarından geçiyor. Burası da kırılırsa şelale devam eder. Ayrıca saatlik göstergede henüz hiçbir uyumsuzluk yok.

Son durum aşağıdaki gibi. Saatlik gösterge yeni dip yapmadığı halde fiyat 3 kere yeni dip yaptı. Yarın sabahtan itibaren kademeli alıcıyım. Eğer gösterge yeni dip yapmadan fiyat bir dip daha yaparsa daha yoğun longlarım. 1140 altına sarkarsa stoplarım. Shortlarımın tamamını bugün kapattım. Umarım insan gibi bir makas olur.

Kısa vadede yukarı tepkiye oynayacak olsam bile, sonrasında aşağı yönlü düzeltmenin devam edeceğini tahmin ediyorum. Yatırım tavsiyesi değildir, kişisel görüşümdür.

5. Valla arkadeşler

İlk jetonu attığım da hep 10 bin puan yiyiyor

Yani ihtimal vermiyorum ama yine aynısı olursa
    İlk jeton 123.900 den atttım allah var çok vurkaç ettik felan da bu yoldan gidiyorum 113.900 rakamı çıkıyor

Ama içimden bir ses de 100 bin altı olmaz diyor neyse

6.  Alıntı Originally Posted by LeoTR Yazıyı Oku
    İçimden bir his batırma hareketi henüz gelmedi diyor. Hisse için ayırdığım bütçeyi daha yeni sonuna kadar kullanmış oldum çünkü. Henüz acımadı yani. İstikrarlı şekilde zarar eden birisi olarak 800'ü aşağı kıracak bir düşüş mü geliyor acaba diyorum ben.
    ozaman hem piyasa çöker hemde bizler..gemi batar gibi..y.t.d..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Faiz enflasyon nedenidir. E o zaman faizi sifira dusur enflasyon da sifir olsun.

Bir turlu kafam basmiyor benim bu faiz enflasyon iliskisine😂😂

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,255
    ekranda gördüğü rakamı K/Z ters okuyanlara sevgilerle

yaş pasta.

Bear_Bull
    @BearBull26

Sayfa 554/1006 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon