Originally Posted by Pestilence geçmiş olsun üstadım Mart ayında yüzde yirmi beş kaybettik bunun yanında hiçbir şey. Bu ne vebam mehter gibi iki ileri uc geri Mart ayina geri donduk resmen Bir haftalik zarar yuzde yirmi oldu
Originally Posted by myfinans Öyle ya Gece saat altıda FIL için telefonlar edilirdi Fiba'ya. Emmim dediydi Hisseye bulasma diye Dinlemedik yuce insani
https://hizliresim.com/cB6YCP
Originally Posted by Webster Bu ne vebam mehter gibi iki ileri uc geri Mart ayina geri donduk resmen Bir haftalik zarar yuzde yirmi oldu İçilen purolar ve chivas kar kalıyor sadece.
Originally Posted by Webster Bu ne vebam mehter gibi iki ileri uc geri Mart ayina geri donduk resmen Bir haftalik zarar yuzde yirmi oldu Üstadım bu krizi de atlatacağız. Emin ol yanındayım acını paylaşıyorum.
Originally Posted by myfinans İçilen purolar ve chivas kar kalıyor sadece. Üstadım bize vermedi ondan borsalar düşüyor. Bak bize viski ve puro verseydi böyle olur muydu?
Originally Posted by Pestilence Üstadım bize vermedi ondan borsalar düşüyor. Bak bize viski ve puro verseydi böyle olur muydu? Aaaa siz böyle diyince hatırladım ne oldu kuzu Hani kuzu yeniyordu
İktisadı olarak her sey çok iyi yani ! Originally Posted by melihsah Bu iş virüs isi degil her gün bin kişinin öldüğü Brezilya borsası 20 bin puan aşağıdan gelip bizim borsayı geçti. Siyasal olarak bir şeyler var ama bir türlü ortaya çıkmadı... MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum Rules
Yer İmleri