Bu bedelsiz sermaye artırımı yakın zamanda gelecek bedelli sermaye artırımının habercisi gibi sanki. Benzer durum infoda oldu. Olası bedelli sermaye artırımının amacı da varolan döviz borçlarını kapatıp, döviz borcunun karı törpülemesini engellemek olacaktır. Bu yönde bir hareketle Durdo olması gereken yerlere gelecektir.
Satan satsin cok takilmayin hocam bu firsati degerlendirsin bence. Kimse piyasinin onunde duramaz.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cok guzel olur sermaye yapisi guclenir ama bunu neden yapsin ki kredisini almis,yatirimlari yapmis meyvesini alma zamani geliyorken bedelli sermaye artirimi yapmazlar.bedelli defteri bugun itibari ile bende kapandi.
Ayrica borc alma ve odemede sirketimiz sorun yasayacak durumda degil ihracatimiz her gecen yil artiyor,doviz kazaniyoruz.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseye yön vereceğini tahmin ettiğim iki unsur var.
Bunlardan ilki; 2 Aralık 2019 dan beri satan gedik ve alnus
Diğeri 27 Ocak 2020 günü hisseyi 24.98 den geri çeviren veya önünü kesen
Gerisi hiç mi hiç önemli değil
Ama bunlar gerçek yatırımcı için sadece teferruat
Yatırım tavsiyesi filan değildir
eşleşme fiyatımız 17,49 tavanda bekleyen 71.607 lot
İsmail bey şöyle tavan tavan bir kaç gün gitsin de şu yukarıdan mal satan uyanıklar avucunu yalasa diyeceğim ama nerede o günler 🤣😃😀
Yer İmleri