Sayfa 588/1006 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: Viop - XXII

https://eksisozluk.com/7-agustos-202...5285?a=popular

krizin sorumlusu kim?.. gençler secenekleri sıralamış..malum şahıs en önde gözüküyor..

ve evet.. kılışdar da var seceneklerde..

oyunuzu verin..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Bankalarda Bloombergin haberine gore aktif rasyonun gevsetilmesi talebi olumlu karsılanmıs.Resmi acıklama gelirse belki XBank biraz pozitif ayrısabilir.YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    Yine dibe çekip dövmeye başladılar. Akbank rsı 14 felan olmuştur şaka gibi. 2008 de bir kere rsı 13 mü ne olmuş ordan dönmüş.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

4. Yazık 1 haftada onbinlerce insanın ocağını söndürdüler..
    Kurmuşlar tüm kağıtlara robotları insanlara buralardan aldırmıyor, maliyet düşürtmüyor, alıştaki emirleri silip bir anda tahtaları bomboş bırakıp devre kesiyor, devre kestikten sonra %3-4 daha da düşük açıyor ve taban yaptırıyor...
    1 haftadır hep böyle.
    Tepki bile vermemesinin tek sebebi buralardan bile insanların alıyor olması..
    Türkiye'nin şu an en çok yatırım yapan ve büyüyen şirketi olan SASA aldım 12'den dün, adamlar ben alınca 4 kademe serbest atış yaptı 11,97 oldu devre kesti ve 11,7 açıldı..Sonra algülüm ver gülüm 11,8 de dolaştı..Akşam 11,37 taban kapadı..Sabah açıldı 10,88..Aynı kağıt 3 gün önce 14 idi..Yani düşünün kağıt alıyorsunuz satış olmadan %10 değer kaybediyor..
    Bunun gibi 200 örnek yazarım sadece 3 günde..Dünkü takası da bu..

Bu düşüşlerin artarak sürmesinin tek sebebi var o da insanların buralardan almaları başka bir sebep yok..
    Ben yıllardır aynı şeyi yazıyorum okuyanlar bilir..Bu borsaya bu hükümet varken yabancı gelmeyecek ve mevcut yabancı da kaçacak..Takasları %55 iken dedim yıl sonu 45-50 olacak diye buraya yazmıştım..Şu an yorumumu revize ediyorum 40-45 aralığı olacak yıl sonunda..Her yönüyle, yeni kurallarıyla tükenmiş bitmiş bir borsa

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    cesareti olan 6.39 dan tüm parasını yoncaya gömer 3 ay sonra paraya para demez yada 6 larda gezer 2 sene içinde paraya para demez
    Üüüüle olmaz cabuk batarsın baskan borsada işlem gören tüm bankalara üleştirecen parayı, hankisi önce giderse artık sansa
    bak mesela hulk diğer bankalara bi burun fark attı
    Hamdım Piştim Yandım

6. Sasa ya dikkat alım gelirse roketleyebilir.

7. Vadeli Dolar'da yine işin suyu çıktı. Geçen sefer de (mart) eksi makas yapmıştı yine o yolda ilerliyor. Gerçekten can sıkıyorlar. Basacaksan buyur spotta bas da görelim.

8. https://www.hisse.net/topluluk/showt...97#post4653297

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    103300 civarı önemli, 102bine kadar sarkabilir. Buralardan tepti tepti...

Ytd.
    Eyyyyyyy, sen kimsin yaaaa. Kimsin sen. Haddini bil. Burda kürtaj yapıyeaahhh.

YTD.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 588/1006 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •