Sayfa 223/535 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323 ... SonSon
Arama sonucu : 4274 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

Ben bunların, fiyat kelepir olmadan ne ihale ne de bir varlık aldığını görmedim

Halka arz marz muhabbetine ne vurabilirsek kardır

Bu adamlar ile iş yapılmaz haberiniz olsun

Yıllardır tecrübe edilmiştir

Kısa vadede tek umidim 18 inde olacak gk

Syg

Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.24

Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Hisseyi iyice alım noktasına getirdiler ama para kalmadı kimsede. Artık bir süre büyüklerin kendi aralarında tepişmelerini seyredeceğiz
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

4. Enerji endeksi bu hafta paso eksi seyretti. Üstelik bist endeksinin iki katı eksi de seyretti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in 74 adet güneş enerji santrali

yarışması açılması konusundaki açıklaması, enerji sektörü hisselerindeki oyunu açıkça

gösteriyor.

https://www.dunya.com/ekonomi/36-ild...-haberi-477033
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

5. Endeks bi toparlasa fişekleyecek. Çok gerildi
    Buradaki yorum ve görüşlerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez. Herkesin yatırım kararı kendisine aittir...

6.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Enerji endeksi bu hafta paso eksi seyretti. Üstelik bist endeksinin iki katı eksi de seyretti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in 74 adet güneş enerji santrali

yarışması açılması konusundaki açıklaması, enerji sektörü hisselerindeki oyunu açıkça

gösteriyor.

https://www.dunya.com/ekonomi/36-ild...-haberi-477033
    Enerji endeksini nereden görüyoruz üstad
    Buradaki yorum ve görüşlerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez. Herkesin yatırım kararı kendisine aittir...

7.  Alıntı Originally Posted by bulut_n Yazıyı Oku
    Enerji endeksini nereden görüyoruz üstad
    Matriksteki kodu XELKT

8.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Hisseyi iyice alım noktasına getirdiler ama para kalmadı kimsede. Artık bir süre büyüklerin kendi aralarında tepişmelerini seyredeceğiz
    Ah 1,88 den biraz alsaydım iyiydi. İşim vardı borsayla ilgilenemedim

Sayfa 223/535 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •