Sayfa 377/1043 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Bu vatandaşa her şey müstahak dolardan kâr ettim sanıyor. Gemi su alınca o dolar ile paşalar gibi yaşarsın artık. Herşey in fiyatı artınca dolarını harcayacak yer bulamazsın zaten mal olmayınca piyasada mal mal bakarsın. La acık milleyetci olun la devlet sana imkan veriyor enflasyondan düşük kredi veriyor sen gidip dolar alıyorsun gerizekalı

2. la banka yöneticileri neredesiniz . Gelin batık şirketinizi alın. Karar verici karar veremedi . Kümes evleri satmak için kredi vereceğinize ölünüzü kaldırın. Satan muteahh itlerde dolar alsin . Ekonomi coooook eyi ...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Altın alanı hadi anlarım da sosyalisti dincisi milliyetçisi borcu yok harcı yok emperyalist in parasını üç lira kazanacağım diye dolar alıyor ve ekranda sürekli artınca seviniyor ya ben onların ta alnından öpeyim. Sonra çıkıp vatan millet Atatürkçülük dini değerlerden bahsediyor yazık yazık

4. Dolar alan kadar . Doların artışına sebep olan politikalar , yöneticiler, enflasyondan daha düşük faiz veren bankalar . Sayamadiklarim . Hepsi suçlu. 10 yıl önceki fiyatlarda banka hisseleri . Bankacılar yağlı güreş seyretmekte. Hayırlı işler....

5. Bir miktar zarardayim arkadaslar öngörünüz nedir borsa ile ilgili kararsiz kaldim zarardan satis yapip yapmama konusunda biraz daha beklemek sizce mantikli mi hem celik comak hocama hem de diğer arkaslara soruyorum

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Korona İtalya da İspanya da Amerika da verilere bakiyoz bizim ki nur alem neymiş Türkiye gerekli önlemleri almamış, adam Doğu Akdeniz'de yüzme mesafesi kadar deniz bırakıyor neymiş Türkiye suçlu Suriye de adam petrol için alenen ben geldim diyor Türkiye giriyor gezizekalilar ne işin var Suriye'de diyor. Ülke faizi düşürüyor iş yeri kapanmasın diye kısa çalışma ödeneği veriyor, ülkenin politikası iyi yonetilemiyor deniyor. ABD para basıyor Türkiye'ye kakaliyor. Türkiye basınca dedektif gibi bankamatik te basilan paranın seri numaraları takip ediliyor, yeter ki Tayyip gitsin ben HDP li olurum, Kapitalist olurum, ABD vatandaşı olurum yerli para olarak dolar kullanırım diyen bir curuh var ne bu ya

7.  Alıntı Originally Posted by tbm Yazıyı Oku
    Bir miktar zarardayim arkadaslar öngörünüz nedir borsa ile ilgili kararsiz kaldim zarardan satis yapip yapmama konusunda biraz daha beklemek sizce mantikli mi hem celik comak hocama hem de diğer arkaslara soruyorum

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yurt dışı çok bozmaz ise tepki gelir. Tepkinin boyutu ekonomide alınacak kararlara bağlı. Biraz daha bekleyin .

8.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Korona İtalya da İspanya da Amerika da verilere bakiyoz bizim ki nur alem neymiş Türkiye gerekli önlemleri almamış, adam Doğu Akdeniz'de yüzme mesafesi kadar deniz bırakıyor neymiş Türkiye suçlu Suriye de adam petrol için alenen ben geldim diyor Türkiye giriyor gezizekalilar ne işin var Suriye'de diyor. Ülke faizi düşürüyor iş yeri kapanmasın diye kısa çalışma ödeneği veriyor, ülkenin politikası iyi yonetilemiyor deniyor. ABD para basıyor Türkiye'ye kakaliyor. Türkiye basınca dedektif gibi bankamatik te basilan paranın seri numaraları takip ediliyor, yeter ki Tayyip gitsin ben HDP li olurum, Kapitalist olurum, ABD vatandaşı olurum yerli para olarak dolar kullanırım diyen bir curuh var ne bu ya
    Öyle diyeni kapının önüne koyacaksın.Kabul ediyorlarsa buyur git diyeceksin.Helalarını temizletirler belki.Onuda yaptırmazlar sen hırlı birisi olsan kendi ülkene fayalı olurdun,buralarda işin ne derler.Duyuyoruz kendilerine benzemiyeni bir bahaneyle nasıl vurup öldürüyorlar.İsmin Hasan sa Hans yaparsın belki,ama ten renginden yabancılığın belli olur.

Sayfa 377/1043 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •