Sayfa 595/1024 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 4,753 - 4,760 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Ama rodeo , burgandan sonra 2. gelir genelde mevduat faizlerinde.

Son zamanlarda Vakıf, Halk gibi kamularda asılıyorlar.

Burgan 14.60 a devam ediyor 60k 36 gün

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by SMPS Yazıyı Oku
    hocam bugün başlangıçlı ise 34 gün vade 2 Temmuz Pazar'a geliyor, büyük ihtimal 1 gün valör yapmış olabilirler, kontrol edin isterseniz, reeli %14.18 olur bu durumda

bana da aynı numarayı yaptı Vakıfbank da, oradan dikkat ettim bu konuya.

bu arada temdit 35 gün vadeyi 14.75 ile bağladım VakıfBank'ta.
    Özürdilerim 4 temmuz 36 gün mt nin watsap ekran görüntüsüne bakarak düzelteyim

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ikisi de yok yakinlarimda..
    Oksijen'de HIU ve eft, havale ucreti var mi?
    Syg,
    Az önce MT ile görüştüm.
    Oksijen hesapta 50.000 tl. nin altına düşmedikçe HİÜ ve EFT_Hav. ücreti yok.
    Ancak ilk hesap açılırken bunu MT ile konuşup, MT nin ücretsizliği tanımlaması ve 1 ay hesapta 50.000 tl altına düşmemek gerekiyormuş. Sistem kendiliğinden yapmıyormuş.Bir kez tanımlanınca ilerleyen zamanda sistem 50.000 altına düşene kadar ücretsizliği devam ettiriyormuş diye bilgi verdi.

odea da anne kizlik soyadi istiyor- cok tuhaf...........
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6.  Alıntı Originally Posted by fanatik59 Yazıyı Oku
    Az önce MT ile görüştüm.
    Oksijen hesapta 50.000 tl. nin altına düşmedikçe HİÜ ve EFT_Hav. ücreti yok.
    Ancak ilk hesap açılırken bunu MT ile konuşup, MT nin ücretsizliği tanımlaması ve 1 ay hesapta 50.000 tl altına düşmemek gerekiyormuş. Sistem kendiliğinden yapmıyormuş.Bir kez tanımlanınca ilerleyen zamanda sistem 50.000 altına düşene kadar ücretsizliği devam ettiriyormuş diye bilgi verdi.
    Benim, eşimin ve annemin hesapları var Odea'da. Kendi hesabımda masrafsızlık tanımlı. Fakat diğer 2 hesap için uğraşacak zamanım yoktu. 1 ay sonra otomatik olarak masrafsızlık tanımlandı ve eft işlemleri ücretsiz oldu. Karşınızda klasik bir Mt var. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi.

7.  Alıntı Originally Posted by timarsizsipahi Yazıyı Oku
    Benim, eşimin ve annemin hesapları var Odea'da. Kendi hesabımda masrafsızlık tanımlı. Fakat diğer 2 hesap için uğraşacak zamanım yoktu. 1 ay sonra otomatik olarak masrafsızlık tanımlandı ve eft işlemleri ücretsiz oldu. Karşınızda klasik bir Mt var. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi.
    Haklısın, zordur bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlarla uğraşmak.

8. Beklentilerimiz mevduat faizlerinin kısa sürede 15 i aşmasıydı ama gördüğüm kadarıyla gerçekleşmedi. belki artık faizlerin düşmesi yönünde baskı da yapılabilir. uzun vadeli bağlamak da artık mantıklı olabilir

Sayfa 595/1024 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •