Sayfa 489/803 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon
Arama sonucu : 6419 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Harika bilanço arkadaşlar 👏👏👏👏👏 9-12 aylıkta daha da güzel olur inşallah. Geçen sene yatırım faaliyetlerinden fazla kar yazmıştı. Düşük gelmiş gözüksede gerçek kar. Maşallah 🧿 YTD

2. Geçen yılın aynı dönemine göre 1.400.000 artı yazmış. Yaklaşık %50 artı. Bu da güzel.

3. Esas faaliyet karı geçen yıla göre 2 kattan fazla daha ne olsun. Maşallah diyelim

4.  Alıntı Originally Posted by harsh Yazıyı Oku
    Esas faaliyet karı geçen yıla göre 2 kattan fazla daha ne olsun. Maşallah diyelim

Haklısınız, bu seneki kar geçen seneden daha iyi, detaylı inceledim geçen sene 4.654 milyon yatırım faaliyetlerinden fazlalık vardı.
    Brüt kar, Esas faaliyet karı ve net kar rakamları geçen seneden daha iyi, şeytan ayrıntıda gizli.:)

Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5. *COVİD-19 salgının başladığı Mart 2020 döneminden itibaren, başta temizlik sektörü ve deterjan sanayinde kullanılan ürünlerimize yönelik artan talebin karşılanması amacıyla Denizli ili Acıpayam ilçesinde yer alan fabrikamız tam kapasite üretimine devam etmektedir. Bu kapsamda temizlik sektörü ve deterjan sanayine yönelik ürünlerimizin toplam üretimimiz içerisindeki payı arttırılmıştır.
    Üretimine tam kapasite devam eden Şirketimiz bu süreçte dünya genelinde ve ülkemizde görülen COVID-19 salgını ile ilgili gerek çalışma koşulları gerekse de çalışanlarımızın sağlığına yönelik gerekli tüm tedbirleri almaktadır.

6. Lazım olan bilgileri paylaştım, hayırlı olsun, benden bu kadar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,054
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Haklısınız, bu seneki kar geçen seneden daha iyi, detaylı inceledim geçen sene 4.654 milyon yatırım faaliyetlerinden fazlalık vardı.
    Brüt kar, Esas faaliyet karı ve net kar rakamları geçen seneden daha iyi, şeytan ayrıntıda gizli.:)
    Bawer dostum :))
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

8.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Bawer dostum :))
    Bİr rahat bırakmadın, Acsel'i unutuştum, eşeğin aklına karpuz kabuğu hikayesi varya.:)
    Alka'da patlatmış karı, bizim Alkim'e emsal olacak o bilanço.

Sayfa 489/803 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •