yumuþak spek ak yatýrýmdan satýp ayný miktarda vakýftan alýnca
lot toplayabileceðini sanýyorsun ancak kendi kendine baský kurarsýn
bari birkaç kuruma bölüpte alýp satsaydýnýz belli etmemek için
yarýnda vakýftan satýp aktan alýrsýn ayný lotlarý
bizde vakit bol bekleriz bizim bekleme paramýz maliyetmizle seninkini bir hesapla
senden þeytandan tüy kopartýr gibi hergün belli oranda mal alýp atýyorum
2 hafta daha buralarda oyalandýr bir arsa satýþýda benim var onu satýnca bi %1 daha alacaðým
endex %3 artý kapamýþ bistte eksi kapatan hisse yok nerdeyse
bu gerizekalýlarda kaðýda baský kurma peþinde bari 1-2 kademe artý bari kapatýn dikkat çekmeyin
cuma doðalgaz veya petrol rezervi tespit ettik deseler sýçtýn spek, bizide dolaylý etkilecek bu haber
o lotlar size gelmez boþuna uðraþmayýn 11 den satmayan burdan hiç satmaz
aksine alýma devam ediyorum burdaki paraya hiç istiyacým yok yýllarcada beklerim
belli olmaz belki emekli olunca þirkete yönetime gireriz
Bugünkü haber bütün enerji sektörünü heyacanlandýrdý da bizim Acsel'de bu sektörle az da olsa baðlantýlý olmasýna raðmen býrakýn yükseliþi eksi kapattý.
Daha kesin bir þey yokken kaç tane hisse tavan oldu, kesinleþirse ucu bize de dokunur, her türlü kazanýrýz. Geçmiþte TPAO'dan bir kaç ihale almýþlýðý da var.
![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Biz biliyoruz da tahtacý kulaðý üstüne yatýyor
elin spekleri öðlen yemeðinde havyar yiyor bizimkisi eminim ekmek arasý tavuk döner söylüyordur
birde bunu n2 den n1 e aldýlar direk Z2 yapacaklar sabah 1 dk iþlem akþam kapanýþta 1 dk iþlem yeter buna
birde þirket güya %50 kapasite artýrdý galiba 2 vardiye çalýþýrken 3 vardiye ye geçtik diye böyle dediler gibi
en iyisi ben birkaç spekle görüþmelere baþlayým þirketi anlatayým belki ilgilenirler bunlardan cacýk olmaz
yarýn ankaralý kardeþlerin benzinliðini bi ziyaret edeyim elleri boþsa bizim kaðýda bi el atsýnlar
Sondaj iþinden bize ekmek yok, yarýna brtü takas için son günü belki hisse yaþama geri dner tekrardan.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri