Sayfa 30/1002 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1. Kılıçdaroğlu Berat Albayragı görevden alması için cumhurbaşkanına çağrıda bulundu.
    Alacağı varsada almaz artık...
    Benim düşüncem bilerek çağrı yapıyor, biz çağrı yaparsak görevden almaz ülke daha da kötüleşir bu da bize yarar diyor kılıçdaroğlu..
    tuzaga gelme Sn Cumhurbaşkanı al görevden, bu bakan bitirecek sizi...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    G. Ahmet i sevmeyenlerin kınıyorum adam bi aydır yok ses etmeyelim diyonuz
    Yahu ben ne zaman, G. Amed abime saygıda, sevgide kusur yapmışım, hele yazmayınca daha çok seviyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Endex 1060 %2.53 yükselişle kapattı,990 desteği bugün çok iyi çalıştı,3 seans sert düşen borsa,bugün ilk defa yeşil kapattı,iyiki çok düşen karlı hisselere yükleme yapmışız 990 desteğine göre,zaten altı uçurum sayılırdı,bu bir defa bana ders olsun,bütün hisseleri satıp yeni hisse arayışlarına girersek endexsin tepe noktasından olacağı budur,neyse dip trol çalışma motorum bugün çok iyi iş çıkardı,pazartesi buluşmak üzere
    VKGYO aldım tabandan biraz.İyi tepki verdi. Sorun şu, nereden satılır? Yükseliş kalıcı mı?

Son durum :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Son durum :

Ayasofyanın etkisi geçti, bugün ve yarınki veriler de bayram haftasına yönelik verileri gösterir. Hastalık ortalama 4-5 günde ortaya çıkıyor, istisnalar olursa 10 günü bulabiliyor..
    Ben sayılar artar korkusundaydım, ( sayı artıyor bunu biliyoruz da resmi rakamlara yansır korkusu) olmadı, bundan sonra sayılarda düşüş bekliyorum 1 haftaya 1000 altına ineriz, agustos sonuna da 800 lerin altına vaka sayısının bu saatten sonra önemi yok, açıklanana göre hareket edeceğiz...lafın kısası ikinci dalğa inişe geçiriliyor hayırlı olsun..borsaya olumlu yansır inşallah

6. Hiçbir ülkenin verileri doğru açıkladığını düşünmüyorum. Ama bence vaka sayısı bariz artarsa gizlenemez, hem güvenilirlik kalmaz hem de bu ciddi bir konu şakaya gelmez, bilerek düşük göstermek rehavete yol açar, ters teper. Böyle olursa da kimse hastalıkla başa çıkamaz.
     Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Ayasofyanın etkisi geçti, bugün ve yarınki veriler de bayram haftasına yönelik verileri gösterir. Hastalık ortalama 4-5 günde ortaya çıkıyor, istisnalar olursa 10 günü bulabiliyor..
    Ben sayılar artar korkusundaydım, ( sayı artıyor bunu biliyoruz da resmi rakamlara yansır korkusu) olmadı, bundan sonra sayılarda düşüş bekliyorum 1 haftaya 1000 altına ineriz, agustos sonuna da 800 lerin altına vaka sayısının bu saatten sonra önemi yok, açıklanana göre hareket edeceğiz...lafın kısası ikinci dalğa inişe geçiriliyor hayırlı olsun..borsaya olumlu yansır inşallah
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Dünyada gwrçek verileri açıklayan 2-3 ülke var bir tanesi brezilya yapabildiği test kadar açıklıyor test sayısını 2 yw katlayacak olsa vaka sayısıda 2 ye katlayacak abd de test ve vaka sayısının doğru olduğunu sanıyorum brezilya ile aynı olan hindistan ve Meksika var
    bir halt olacağı yok.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 30/1002 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •