Originally Posted by
iki gozum
Tabi ki yalnızlık Allah'a mahsus.
Hatun anlamında dedim.
İblisliği öğrendik ama geç oldu. Cin olmadan adam çarpanlar beni hüsrana uğrattı. İblise iblis, cine cin, insana insan muamelesi yapmak lazım.
Kadın annesinin resmini çekip göndermiş.
"Güzelliğinizi annenizden aldığınız bariz belli oluyor deyip, artık gözler, dudaklar, eller hep ona benziyor" vs güzel sözler yazmak mümkün. Sonra yazmış kadar oldum deyip sağlık sıhhat standart mesaj yazdım.
Laguna "Dünya'da en zor şey bir kalbi onarmak" diye yazmış imzasına.
İnsanları gereksiz ümitlendirmemek lazım, gerçi ben olgun kadınım vs de demişti.
Aslen flört kadar eğlenceli oyun yok ama bir taraf sonunda hüsrana uğruyor.
Ben kadınlar tam olarak ne düşünüyor onu da öğrenmeden ölmek istemiyorum. Bir tanesi ben marka olmak istiyorum demişti, bir tanesi ben fiyatına bakmadan istediğim şeyi alabilmek istiyorum demişti, bir tanesi hiç merak etme kadınlar çok kötü düşünür dedi profosyonel davrandı.
Kadınlar Ne İster güzel filmdi ama dikkat ederseniz bu konu sanki sır hiç üzerinde realist film yapılmıyor. Bir kitap aldım kadın tüm içinden geçenleri yazmış ama gerçek kimliği belli olduğundan uyduruk şeylerin dışına çıkmamış.
Güzel bir türkü var, bir yiğidin sevdiği dünyalara değmeli. Gerçekçi ol imkansızı iste lafı güzel bir söz.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri