Bir Zenci patron vakası daha bir tad gıda ile karşılaştırın ondan daha değerli haber maber çakacak adam arıyorlar ellerinde imkan olsa bu fiyattan komple şirketi ky ye satar
Bir Zenci patron vakası daha bir tad gıda ile karşılaştırın ondan daha değerli haber maber çakacak adam arıyorlar ellerinde imkan olsa bu fiyattan komple şirketi ky ye satar
08.06.2020 tarihli duyurumuz ile ilgili olarak SPK'nın (II-15.1) Özel Durumlar Tebliğinin 23/7 maddesi kapsamında yapılan açıklamamız aşağıda yer almaktadır.
Niğde Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ("BORKOSB") içinde, şirketimize tahsis edilen arsa üzerine salça, sebze konservesi ve dondurulmuş gıda üretim tesisi kurulmasına yönelik olarak bina ve makine yatırımları için T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü'ne yapmış olduğumuz teşvik müracaatı onaylanmış ve tarafımıza 528,7 milyon TL tutarında Yatırım Teşvik Belgesi düzenlenmiştir.
Yatırımın Yararlanacağı Destek Unsurları Destek Oranı
- Sigorta Primi İşveren Hissesi 10 Yıl
- Vergi İndirimi %90, YKO %50
- Gümrük Vergisi Muafiyeti
- KDV İstisnası
- Faiz Desteği
Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tamamen tahmin, farklı bakış açısı buna göre yatırım yapılmaz, yapmayın...
Bu Sasa gibilerin gazıyla hisse alan varsa veya tutuyorsa halen elinde şaşarım, sallamasyon herseyleri bunların, millete gaz verirler üç beş lot alarak. Açın okuyun bunların ne yazdığını benim son üç ayda ne yazdığımi ve benim dediğim herşey tek tek gerçekleş mismi gerçekleşti. Bunların sözü ile hareket etmeyin. Bu hisse uzun bir zanan çıkmaz demiştim aylar önce ve dediğim oldu, yatırım mış, bilanço süper gelmiş tinlamaz, patronu taniirim PC in tekidir, asla bilanço ile yukseltmez, ne yapar son üç aydır yaptığı gibi, aşağıdan toplar, yeni fabrika haberi gönderir yukardan Çakar, bilanço ya toplar iyi bilanço gelir yükseltip Çakar, yani kimse umut beklemesin uzun bir zaman bu hisseden dahada dusmeduyse sevinin,ytd
Yer İmleri