Sayfa 719/1013 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 5,745 - 5,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Bildigim kadarı ile masonlar arasında 10 yılda bir birbirlerin arasında parasal borçları affediyorlar. Giden bu kadar paranın birilerinden çıkarılması gerekiyor. Oda sizden bizden şu garibandan garibandan çıkıyor. Tarih affetmedigi gibi gelenek ve törelerde affetmiyor.
    DÜNYA 8 DEN BÜYÜKTÜR.

2. Bu döngünün dışına çıkmak çok ama çok zor.

ADA filmindeki gibi sürekli birileri kurtulup zengin olacak, o da bunlardan biri olacak diye umut aşılanıyor.

Vaktiniz varsa ADA filmini mutlaka izleyin.

Siz de Warren Buffet olabilirsiz, Siz de Zuckerberg olabilirsiniz, Siz de Bill Gates olabilirsiniz... Sürekli buna benzer hayaller satılıyor...

http://www.fullhdfilmizlesene.org/bi...e-dublaj-izle/

Benim naçizane önerim ilk iş olarak Canlı Medya ya kulakları tamamen tıkamak. Mesaj almazsak yönlendirilemeyiz!

Evde biraz despotluk yaparak televizyonu 6 aydır kendim de dahil herkese yasakladım. Çocukların derslerinde %30 civarında iyileşme oldu öğretmenlerinin dediğine göre. Bence çok büyük bir artış. Tek bir parametreyi değiştirerek okuldaki başarı oranında inanılmaz artış önemli bir gelişme. Bir aksilik olmazsa bunu uzun bir süre devam ettireceğim.

Canım TV çektiğinde ara ara buradaki arkadaşların yazılarını okuyorum. Televizyondan bin kat daha keyifli. Hiç değilse bir sürü yeni görüş ve bilgi öğreniyoruz. Değişik bakış açıları kazanıyoruz. Hatalı bildiğimiz konular varsa onları düzeltiyoruz.

Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    DÜNYA 8 DEN BÜYÜKTÜR.

Son derece mantıklı. Ben de denemiş fakat başarılı olamamıştım. Sanırım bir kaç gün mücadele etmek gerekiyor. Şimdi sizin tecrübeniz beni bir kez daha cezbetti. Galiba tekrar deneyebiliriz
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

ABD 3. uçak gemisi Nimitz'i (filoyu) batı pasifiğe gönderiyor..Carl Vinson ve Ronald Reagan uçak gemileri (ve filoları) Kuzey Kore'ye karşı bölgede bulunuyordu..bakalım bu güç gösterisi nasıl sonuçlanacak..

TRUMP: The massive TAX CUTS/REFORM that I have submitted is moving along in the process very well, actually ahead of schedule. Big benefits to all!
    İnanalım mı?..

Trump'ı şu sıra ipleyen yok ama vergi reformu dediği şey bilindiği gibi ABD şirketlerinin dışarıdaki 2 trilyon dolardan fazla paralarının ülkeye geri dönmesi demek..bu durum borç yükü altındaki EM'leri sıkıntıya sokar..

Paçavra kıtlığı başlar..
    Son düzenleme : enki; 30-05-2017 saat: 12:14.

6. TCMB TL DEPO KARŞILIĞI DÖVİZ DEPO İHALESİNDE GELEN TEKLİF 940 MİLYON DOLAR

Evet beyler yorum alalım..

7. 1,12 DEN DÖNEN EURO/DOLAR. AVRUPADA SİNİRLER YENİDEN GERİLİYOR.

http://www.reuters.com/article/us-gl...source=twitter

Hindistan kırılgan beşlinin en iyisi..yada kırılgan beşliden çıktı mı bilmiyorum..

Hindistan'nın Telekom devi ''Reliance Communications'' 10 bankaya ödemelerini gerçekleştiremediği için battı..hisse ve bonolarında rekor düşüşler gerçekleşti..

Geçen aylardada Brezilya'da büyük bir cep telefonu firması iflasa düşmüştü..

Sayfa 719/1013 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •