Bu döngünün dışına çıkmak çok ama çok zor.
ADA filmindeki gibi sürekli birileri kurtulup zengin olacak, o da bunlardan biri olacak diye umut aşılanıyor.
Vaktiniz varsa ADA filmini mutlaka izleyin.
Siz de Warren Buffet olabilirsiz, Siz de Zuckerberg olabilirsiniz, Siz de Bill Gates olabilirsiniz... Sürekli buna benzer hayaller satılıyor...
http://www.fullhdfilmizlesene.org/bi...e-dublaj-izle/
Benim naçizane önerim ilk iş olarak Canlı Medya ya kulakları tamamen tıkamak. Mesaj almazsak yönlendirilemeyiz!
Evde biraz despotluk yaparak televizyonu 6 aydır kendim de dahil herkese yasakladım. Çocukların derslerinde %30 civarında iyileşme oldu öğretmenlerinin dediğine göre. Bence çok büyük bir artış. Tek bir parametreyi değiştirerek okuldaki başarı oranında inanılmaz artış önemli bir gelişme. Bir aksilik olmazsa bunu uzun bir süre devam ettireceğim.
Canım TV çektiğinde ara ara buradaki arkadaşların yazılarını okuyorum. Televizyondan bin kat daha keyifli. Hiç değilse bir sürü yeni görüş ve bilgi öğreniyoruz. Değişik bakış açıları kazanıyoruz. Hatalı bildiğimiz konular varsa onları düzeltiyoruz.
Son derece mantıklı. Ben de denemiş fakat başarılı olamamıştım. Sanırım bir kaç gün mücadele etmek gerekiyor. Şimdi sizin tecrübeniz beni bir kez daha cezbetti. Galiba tekrar deneyebiliriz![]()
Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...
ABD 3. uçak gemisi Nimitz'i (filoyu) batı pasifiğe gönderiyor..Carl Vinson ve Ronald Reagan uçak gemileri (ve filoları) Kuzey Kore'ye karşı bölgede bulunuyordu..bakalım bu güç gösterisi nasıl sonuçlanacak..
İnanalım mı?..TRUMP: The massive TAX CUTS/REFORM that I have submitted is moving along in the process very well, actually ahead of schedule. Big benefits to all!
Trump'ı şu sıra ipleyen yok ama vergi reformu dediği şey bilindiği gibi ABD şirketlerinin dışarıdaki 2 trilyon dolardan fazla paralarının ülkeye geri dönmesi demek..bu durum borç yükü altındaki EM'leri sıkıntıya sokar..
Paçavra kıtlığı başlar..![]()
Son düzenleme : enki; 30-05-2017 saat: 12:14.
TCMB TL DEPO KARŞILIĞI DÖVİZ DEPO İHALESİNDE GELEN TEKLİF 940 MİLYON DOLAR
Evet beyler yorum alalım..
1,12 DEN DÖNEN EURO/DOLAR. AVRUPADA SİNİRLER YENİDEN GERİLİYOR.
http://www.reuters.com/article/us-gl...source=twitter
Hindistan kırılgan beşlinin en iyisi..yada kırılgan beşliden çıktı mı bilmiyorum..
Hindistan'nın Telekom devi ''Reliance Communications'' 10 bankaya ödemelerini gerçekleştiremediği için battı..hisse ve bonolarında rekor düşüşler gerçekleşti..
Geçen aylardada Brezilya'da büyük bir cep telefonu firması iflasa düşmüştü..
Yer İmleri