Sayfa 141/919 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    paylaşım için sağol sayın usta benim de sürekli belirttiğim konu covid19 dan sonra siber güvenlik büyük önem kazandı defalarca paylaştım burda .Bu senin paylaştığın çok önemlli hangi tarihte yayınlannmış bu roportaj bilgin var mı?
    Tarih görünmüyor ama hala featured yazı olarak görünüyorsa çok eski olacağını sanmam..

2.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Tarih görünmüyor ama hala featured yazı olarak görünüyorsa çok eski olacağını sanmam..
    anladım ,sağol

3.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Hoşgeldiniz sayın Usta. Özledik sizi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Teşekkür ederim sayın Umut. Sistem hesap silmeye izin vermemişti..Buradan uzakta iken biraz Netaş çalıştım, bilançolar, eski haberler, son senenin hemen bütün forum yazıları,vs....sizin oradaki yazılarınızı/çizimlerinizi de okudum..her yerde faydalı olmaya çalışıyorsunuz..

4. yeni bir ropartaj gibi zaten ,şirketlerin digitalleşmesi ve siber güvenliğin çok önemli hatta zorunlu hale geleceğini Orhan Yıldırımın söylemesi çok önemli...

5.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku

Bu da 240 dakikalık grafik. Yukarıda anlattıklarımı destekliyor. Takip edilmelidir. En azından grafik bozulmazsa tatlı bir dönüş olacaktır. Bir süre daha yatay hareketler olması normaldir.
    Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi olamaz.....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dönüş oldu mu bilmem, ama tatlıydı

6. Sn.Usta sizi gormek guzel.tekrar hosgelmissiniz.

Mizrak cuvala sigmiyor dendiginde 17 den 8 gormustuk buda boyle bir animdir
    Ytd.

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

7.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Sn.Usta sizi gormek guzel.tekrar hosgelmissiniz.

Mizrak cuvala sigmiyor dendiginde 17 den 8 gormustuk buda boyle bir animdir
    Ytd.

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    tabi o zamanlar covid19 ve digitalleşmme yoktu

8.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    PAM'dan sonra, Ironsphere, PTA (Privileged Task Automation) reklamına da başlamış. PAM'a eklenebilen bir özellik. Ayrıca, yazıya dikkat ederseniz, sağ tarafta, En iyi Task Management Sağlayıcılarından sertifikası almış. Ayrıca aşağıdaki 2. link'te, featured yazı olarak paylaşmışlar yazıyı, yani editörün tercihi yazı..

Yazının son paragrafına dikkat edin: İleriki zamanlarda, cyber güvenliğin şirketler için zorunlu olmasını bekliyoruz demiş..Orhan Yıldırım..

https://task-management.cioapplicati...8-mid-292.html

https://task-management.cioapplications.com/

Bu arada kafkas burada mı.. Neyse, bana ne..

YTD
    otomasyon it dunyasinin son birkac yildir populer konusu ve muhtemelen onumuzdeki uzun yillar da oyle olacak. ve inanilmaz bir yatirim var sirketler acisindan. kucuk buyuk demeden. sirketler zaten siradan ve surekli olan islerin system/network adminleri tarafindan yapilmasini pek istemiyor. cunku pek cok insan faktoru oluyor boyle durumlarda. adam o an dalgin oluyor, silmemesi gereken bir seyi siliyor gibi. otomasyonla ile hem bunlarin onune gecip insan faktorunu iceren hatalar kaldirilmaya calisiliyor, hem de bir adamin gunlerce ugrasacagi basit seyleri birkac saatte yapabilecek cozumler uretilmek isteniyor. yalniz burada kritik bir nokta var, sizin yapacaginiz otomasyon da yine sistemlere baglanmak icin bir username/password isteyecek. iste bu durumlarda da bu sefer otomasyon yapacak programin/kodun da guvenligini dusunmeniz gerekiyor. kron anlasilan ayni anda hem otomasyonu hem de bu guvenligi cozecek bir urun gelistirmis. bu kron'un single connect urunune entegre calisabiliyorsa, ki calismamasi icin sebep yok, one tasir diye dusunuyorum. cunku takip edebildigim kadariyla kronun yurtdisi menseli rakipler cyberark ve centrify da system adminlerinin islerini otomatize edecek bir yapi bulunmuyor.

duzeltme: cyberark'in boyle bir cozumu varmis, ancak centrify icin bir cozum goremedim.

Sayfa 141/919 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •