Originally Posted by ozmania Gümüş şelale, tl bazında sadece bugün -%14 Originally Posted by dell14 fena çaktılar , 17 de bir miktar satis girecektim , bekleyecek artik 5 ayda ons bazında 12 dolardan 30 dolara çıkmıştı, %15 az bile.
Takipteki bütün ALTIN fonlarını takipten çıkarıyorum. Canım kumar oynamak isterse, zar atarım, kılıç çekerim. En azından adrenalin zevki var. Şu anda kendimi çok "GERZEK" hissediyorum.
Originally Posted by Webster Valla tavan yapti Ben tavan giden hisseyi almam Gumusun ne kadar gidecegini gumusculer kestiremiyor Originally Posted by Webster Almiyorum kardesim Gumus bende alerji yapiyor Almiyorum Almiyoruuuuuuuuuum İstiyorsa gunluk yuzde 5 seri yapsin Almiyoruuuuuuuuuuuum Meblag kucuk ya zaten Yuzde yuz kar yapsa ne olur Sana gore kucuk Kucucuk Minnak Originally Posted by Webster Suphem yok onurum Gumus kadar olmasada kazandirirlar diye umuyorum Originally Posted by Webster Sanki sira gumusculerde Heryerde gumus konusuluyorda 😀😀🤗 O kadar uyarmisim gumusculeri😀
nasd.a-q yaktı bizi yine.
Originally Posted by Blueberry nasd.a-q yaktı bizi yine. Keske hepsi nasd** gibi olsa ustad Nast** yakmaz Hafif isitir sonra gazlar
ne oldu diğerleri de - oldu birden
Originally Posted by Webster O kadar uyarmisim gumusculeri�� 4 ayda %110 getiriden % 15 gitmiş oldu. Kaldı + %95
Originally Posted by myfinans 4 ayda %110 getiriden % 15 gitmiş oldu. Hergun 15 giderse 4 ayi 4 gunde verirsiniz ustad 😀
Forum Rules
Yer İmleri