Originally Posted by Dr. Boone Evet öyle. Vade dönüşünüz bu ay içindeyse, geçen ayın TÜFE değeri olan 11,76+bankanın verdiği ilave marj hesaplanır. İlave marj artı 2 ise biz 13.76 net olarak alıyoruz heralde 1 yıl için stopaj 0 olduğundan dolayı
Originally Posted by Emre1976 İlave marj artı 2 ise biz 13.76 net olarak alıyoruz heralde 1 yıl için stopaj 0 olduğundan dolayı 1 yıl ve daha uzun vadede stopaj sıfır olacağı için hesabınız doğrudur.
Originally Posted by Emre1976 İlave marj artı 2 ise biz 13.76 net olarak alıyoruz heralde 1 yıl için stopaj 0 olduğundan dolayı 1 yıl üzeri için stopaj sıfır değil 10 %
Originally Posted by hellistheothers 1 yıl için stopaj sıfır değil. Enflasyona endeksli hesaplarda 1 yıl ve üzeri için 0 stopaj var. Normal mevduatlarda tabiki stopaj uygulanıyor.
Originally Posted by Dr. Boone Enflasyona endeksli hesaplarda 1 yıl ve üzeri için 0 stopaj var. Normal mevduatlarda tabiki stopaj uygulanıyor. hım cazipmiş, bunu bilmiyordum, teşekkürler.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şu durumda % 20 altı faiz kandırmacadır.Ama 13-15 orana kanan çok olur.Gerçi daha onuda veren yok ya
Originally Posted by hellistheothers hım cazipmiş, bunu bilmiyordum, teşekkürler. Cazip olması tartışılır aslında, baz aldığı enflasyon şu meşhur tüik'in tüfe değeri Gerçi normal mevduat onun da altında + stopaj kesitisi de oluyor.
Forum Rules
Yer İmleri