Sayfa 885/1006 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 7,073 - 7,080 arası.

Konu: Viop - XXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    tskb eylül vade 1,15 aldım dayanamadım yine peşinen 1,19 satışımı yazdım. terse gelmez isek abd açılışında bugün gider bence.

ytd.
    grafikte 1,15 ile tam trende dokunmuş. 1,15 üstüne atarsa yolu açılabilir. 1,15 e dikkat etmek gerek.

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

2.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    normalde bende bu fiyatlarda alır beklerdim ama geçen günkü iki günde yüzde 10 düşürmeleri ürküttü. biraz daha tedbirli olayım diyorum.
    Sn laguna bende aynı düşüncedeydim ama adamlar çoğunluğun beklediği şeyi yapmıyor.

Endeks Haftalık Ema 233 yani 96,8xx'lere gelmesini bekliyordum şahsen ama trend yukarı gibi duruyor.

İzleyip görelim.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    grafikte 1,15 ile tam trende dokunmuş. 1,15 üstüne atarsa yolu açılabilir. 1,15 e dikkat etmek gerek.

gerçi 20 kademe çıkmış neredeyse ama belli olmaz bizim borsamızda her an herşey olabilir

ben şansımı denedim. hayırlısı artık çıkarmaz ise pala utansın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by Scarface51 Yazıyı Oku
    Sn laguna bende aynı düşüncedeydim ama adamlar çoğunluğun beklediği şeyi yapmıyor.

Endeks Haftalık Ema 233 yani 96,8xx'lere gelmesini bekliyordum şahsen ama trend yukarı gibi duruyor.

İzleyip görelim.
    aynen pala hep ters yapar. yunanlılar Türk teknesine ateş açtı haberi geliyor endeks düşmüyor. yine bi fırıldak çevirecekler...

ben abdden çekiniyorum onlar dün düştü biz ise çıkıyoruz bugün bir şeyleri bahane edebilirler ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    gerçi 20 kademe çıkmış neredeyse ama belli olmaz bizim borsamızda her an herşey olabilir

ben şansımı denedim. hayırlısı artık çıkarmaz ise pala utansın
    eğer nasibinde varsa kazanırsın Dostum. bu aralar bende hiç nasip yok o yüzden çok inatlaşmıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    980'den başlayıp 1070'e kadar geldik. doların kafasına vura vura 110-112 bölgesine kadar yine ralli havasına sokacaklar diye düşünüyorum. türkiye'nin %74'ü zaten mala girdi diye düşünüyorum. 110-112 bölgesinde türkiye'nin %95'i mala girmiş olur. ondan sonra da
    şimdiye kadar dolara vurdukça endeksi coşturdular. kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar. yunanistan'la savaşacakken şimdi de diyalogla çözelim havasına girmişiz. kısacası benim kumarım burda biter beyler

8. Sosyal Medyada dolaşan efektif döviz ile ilgili durum şudur.
    TCMB Bayram dönüşü ilk günden bir Tebliğ yayınlıyor. Tebliğde;
    ''Finansal tüketicinin hesabının bulunduğu şubeden yapacağı Türk lirası para çekimleri için ücret alınamaz"
    diyor.
    TL cinsi para çekimleri ile ücret yok!

"ancak yabancı para (efektif) çekimlerinden ücret
    tahsil edilebilir."

Yabancı para çekim ücretleri ile ilgili ücret alınabilir deniyor!
    Zorunluluk getirmemiş.

Bugünden itibaren Ziraat Bankası bir limit olmadan onbinde 3 ve Garanti Bankası onbinde 1 komisyon almaya başlamış.

"ancak yabancı para (efektif) çekimlerinden ücret
    tahsil edilebilir."

Yabancı para çekim ücretleri ile ilgili ücret alınabilir deniyor!
    Zorunluluk getirmemiş.

Bugünden itibaren Ziraat Bankası bir limit olmadan onbinde 3 ve Garanti Bankası onbinde 1 komisyon almaya başlamış.

Sayfa 885/1006 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •