Originally Posted by mrfatih geçmiş olsun yüzde 40 yeşil soğandayım her an yüzde 100 de yapabilirim bir tuşa bakar o yüzden çok fazla kurcalamadım
Sepet kur ve TÜFE ilişkisi. https://twitter.com/AtillaCi/status/...259503106?s=09
Originally Posted by bahri yüzde 40 yeşil soğandayım her an yüzde 100 de yapabilirim bir tuşa bakar o yüzden çok fazla kurcalamadım aylık %1 e iyi ikna edilmişsin
Originally Posted by mrfatih aylık %1 e iyi ikna edilmişsin bana bozdurtacaksın hesabı sen galiba
Originally Posted by bahri bana bozdurtacaksın hesabı sen galiba yok üstadım beni kesmedi ondan dedim
Originally Posted by mrfatih yok üstadım beni kesmedi ondan dedim ABD hisseleri alan sn mrfatih sizin ne işiniz var mevduatta Bakın ekonomi bakanımızda dedi düşük faiz olacak. Kur rekabetçi olacak.
Originally Posted by myfinans ABD hisseleri alan sn mrfatih sizin ne işiniz var mevduatta Bakın ekonomi bakanımızda dedi düşük faiz olacak. Kur rekabetçi olacak. evet Üstad içimi kararttı akşam akşam Porsche yi satılığa çıkarıcam yarın
Originally Posted by akmahir Bu eski bugün o fiyatlar yok ASUS_X00IS cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. %15 faizden 15 ay beklersen kur 8.80 olmalı denk olsun
Forum Rules
Yer İmleri