Originally Posted by onur1064 borsa endeksinden bahsediyorum evdeyim ben teknede 1 gün kalirim max bu arada satiyorum tekneyi biraz daha büyügünü düsünüyorum yarin iş icin samsuna gecicem onur abi kaça satıyorsun; varsa ilan gönder Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by Webster Onurum Ankadada surecek yer olsa ben alayim diyecem ama nerde surecez üstad mogan da olmazmı. bide kendimize marina yaptırırız. arkaya da serbest bölge. istersen yat işine burada da gireriz. nasıl fikir ama.
Originally Posted by nesta17 onur abi kaça satıyorsun; varsa ilan gönder Sent from my iPhone using Tapatalk eşim 1 ay daha binelim diye ilana koymadim 280-300 arasi bi rakam istiyorum pendik marinada gormek isteyen olursa gosteririm
Originally Posted by regal1 üstad mogan da olmazmı. bide kendimize marina yaptırırız. arkaya da serbest bölge. istersen yat işine burada da gireriz. nasıl fikir ama. Mogan olmaz da genclik parkinin havuzu olabilir Moganda kime hava atacaz 🤗🤔🤔🤔
Originally Posted by regal1 üstad mogan da olmazmı. bide kendimize marina yaptırırız. arkaya da serbest bölge. istersen yat işine burada da gireriz. nasıl fikir ama. yat işinde ciddi para var ama ben 3 sene once 130 taş catlasa 140 a mal ettim su an 300e satiyorum bindigim sürede yanıma kar kalıyor
Originally Posted by onur1064 eşim 1 ay daha binelim diye ilana koymadim 280-300 arasi bi rakam istiyorum pendik marinada gormek isteyen olursa gosteririm Onurum ben seni fakir biri olarak hayal etmistim Yat merso felan ne is kardesim Menajerler aglayip duruyor is yok aciz diye
Originally Posted by onur1064 yat işinde ciddi para var ama ben 3 sene once 130 taş catlasa 140 a mal ettim su an 300e satiyorum bindigim sürede yanıma kar kalıyor Ne yakti bu su mu? Kim suruyor kaptanmi var Ehliyet gerekmiyormu Herkes alip bogaza cikabilirmi
Originally Posted by Webster Onurum ben seni fakir biri olarak hayal etmistim Yat merso felan ne is kardesim Menajerler aglayip duruyor is yok aciz diye www.unilifeturkey.com benim firma tabi gecmiste yapmaya calistigimiz işler bunlar ah o eski günler..
Forum Rules
Yer İmleri