Sayfa 155/1002 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. GMA içeriğinde son dağılımda halen Bimeks görünüyor bu şekilde ne anlama geliyor? Hem giriş hem çıkış(-) gösteriyor gibi anlamadım.
    Bimeks.jpg
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

2.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    Uyarınızı gayet iyi anlıyorum, teşekkürler. Bimeks, Dünya Göz vs faciaları bu forumda okumuştum. AHU'da sadece 31 aralık 2019 kapanışında eksi gördüm, tabi bu hiç eksi yazmayacağı anlamına gelmiyor. Kendi düşünceme göre hisse içeren fondan daha risksiz buluyorum (yatırımcı bilgi formunda risk değeri 2 gözüküyor) ama fırsat buldukça defansif değişkenlere kaydırmayı da düşünüyorum.
    Ok.konuya hakimsiniz
    Bol kazanclar

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    Biraz inceleme yapmıştım. Katkı payı tutarı yüsek olan veya belli miktar başlangıç katkı payı alan planlarda yönetim gider kesintisi almıyorlar. Sadece fon toplam gider kesintisi var (tabi ertelenmiş giriş aidatı da mevcut). Bunu menkul fonlar gibi fiyata mı yediriyorlar yoksa birikimden mi tahsil ediyorlar anlamadım
    Fon toplam gider kesintisi diğer menkul fonlarda olduğu gibi fiyata yediriliyor. 2021'den itibarende cüzi bir miktarı iade edilmeye başlanacak sanırım.

4. Başka niyetle aldığım GUH % 2,2 getirmiş
    abd teknolojileri fonlarına alternatif olabilir.

5. Copy of hisse fonları hangi arkadaşımız düzenliyordu acaba mps hala eski liste

6.  Alıntı Originally Posted by Ugur0101 Yazıyı Oku
    Copy of hisse fonları hangi arkadaşımız düzenliyordu acaba mps hala eski liste
    @Black Mirror

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Fon toplam gider kesintisi diğer menkul fonlarda olduğu gibi fiyata yediriliyor. 2021'den itibarende cüzi bir miktarı iade edilmeye başlanacak sanırım.
    Devlet katkısı, kesinti iadesi vs. uzun vadede cazip geliyor ama TEFAS esnekliği olmayınca hiç ısınamadım bu BES işine. Bir de faizli ve faizsiz fonlar arasında uçurum var, faizli fonlar ağırlıklı olarak banka hissesi mi taşıyor da getirileri yerlerde çözemedim

8. https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=NNF

düzenli eksi yazıyor hala bu hedefin hisse fonu testte. çok ilginç yahu.

Sayfa 155/1002 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •