Sayfa 32/996 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Viop - XXIII

1. Gün sonunda paragöz abinin

Şükürler olsun böle borsamıza

Tüylerim diken diken oldu

Taş gibi borsamız var demesini bekliyorum

2. Herif tatile gitti muhtemelen.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hukukî düzenlemeler yapılmış olsa MB bağımsızlıgi olsa zaten buna gerek kalmazdı. Adam şahsi için bu kadar zararı göze aldı onu yapmak mı Zor olur..bu arada bozkurt dayaktan bayıldı etrafındakiler kolonya döküyordu. Pala kiymikli odun arıyor. Elindeki bozkurtu döverkrn kırılmış.
    Nefes aldırmıyor iplisss, ıslatıp ıslatıp zopaliyoo hemde Kızılcık sopasıyla, biraz nefes alsak yine zopalıycak DİE düşünüyorum, en iyisi nefesini tut Ayasofya abi
    Belkim öldü diye bırakır
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Herif tatile gitti muhtemelen.
    Cumaya gitmiştir.

5. akşam çortladık ilk siftah karlı çıktı çort devam..

6. Yav Adalet bakanida açıklama yapıyor Yunanistan ile ilgili. Savunma bakanı, disişleri, cumhurbaşkanlığı olurda adalet bakanı?. Gerçi bizde cumbur cemaat herkesin her konuda bir açıklama yapma zorunluluğu var. İki sene önce bir maaş ile gremse alıp üste para kalıyordu. Şimdi üç maasa bir tane. 30 bin TL karşılığı 30 gremse kadar borç almıştık. 100 bin TL de elimizde para vardı. beklesek 30 bin TL lik altın yüzünden iki ev satip borç ancak kapanıyor şimdi. O evi alırken gremse alsak iki ev alıyorduk yeni sıfır gibi.

7. Efektif talebi artınca bankalar bu işlemlerden komisyon alabilmek istemiş, yurt dışındaki bankalardan muhtemelen kargo ile dolar geliyordur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Nefes aldırmıyor iplisss, ıslatıp ıslatıp zopaliyoo hemde Kızılcık sopasıyla, biraz nefes alsak yine zopalıycak DİE düşünüyorum, en iyisi nefesini tut Ayasofya abi
    Belkim öldü diye bırakır
    Ne çabuk ayildin. Sabri Tuncer ile mi amonyak ile mi ayilttilar.

Sayfa 32/996 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •