SultanHamam Laleli KapalıÇarşı da yeşil soğan en iyi fiyatları, 3 farklı büfeden
Alış 7.4050
Satış 7.4200
Bankalarla SerbestPiyasa alış satış farkının sebebini anlamayadım.
ABD Başkan adayı Joe Biden, Türkiye de muhalefeti destekleyerek Erdoğan iktidarını değiştirmeyi hedeflediğini açıkladı.
https://www.ensonhaber.com/dunya/bid...alefete-destek
Böyle birseyi direk ve alanen söylerler mi acaba aklımda deli sorular bu durumu Tayyip kendi lehine çeviririmi muhalefetin tepkisi ne olur acaba biz bu zamana kadar kimseden destek almadık şimdi de almayız mottosu yermi acaba ama bir CHP li olarak şunu soyliyim bu ülkede kolay kolay sol bir hükumet başa getirmezler gelmesi çok ama çok zor yılların algıları insanların damarına işledi taaa menderesten bu yana CHP ve sol kesim üzerinde hep algı yapıldı komünist mi dersin ismet İnönü nün ikinci dunya harbine gitmeyerek çiftçileri mağdur etti algısı mi dersin din üzerindeki oyunları mi dersin vs vs bitmez yıllarca bu ülkeye ajanlar sokarak sol partileri sindirmeye çalışan abd mi simdi CHP yi destekleyecek mis hiç sanmıyorum onlar ancak çıkarlarını destekler şuan Tayyip i istemiyorlar ama kimi istiyorlar ona bakmak lazım
Siz biraz şaka olarak söylemişsiniz ama böyle birşey gerçekten çok olumlu sonuçlar verebilir bence de. Bazen düşünürüm, mesela atıyorum, Obama başkanlıktan ayrıldı, vereceksin aylık 10 milyon dolar maaş, Türkiye'yi tam yetkiyle yönetsin, ama ekonomi, yaşam standartları vb kıstaslar da koyacaksın, bu kıstaslara göre ülkeyi daha iyi hale getirecek. En azından bizim bir kısım çıkarcı, cahil ahlaksız seçmene hoş görünmek için abukluklar yapmaz, ilim ve akıl ne diyorsa onu yapar, ama tabi çok ütopik bir hayal oldu. Bu arada Obama derken, illa o değil, yani dünya politikasında tanınan ve sevilen biri manasında söyledim...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Obama başa geçsin 3 ay sonra eline Kuran alıp kürsüye çıkmazsa, Ayasofya da cuma namazı ertesi açıklamasında dıjjj güçler ekonomimize saldırıyor demezse ben de yumurta kabuğundan bugün çıkmışımdır.
Ben ne yazik ki sizin kadar umutlu değilim.
Her ülkenin vatandaşı hakkettiği gibi yaşar. Biz de hakettiğimiz şekilde yaşıyoruz. Herkes özgürce tercihlerini yapıyor. Sonuca da ağlamak yok.
Selamlar
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri