Sayfa 109/996 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 865 - 872 arası.

Konu: Viop - XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by SPESİFİK Yazıyı Oku
    yaw adamın sekiz ay önceki konuşmaları.bunlardan bi cacık olmaz.gündem aşı.ruslar üretime geçmiş.Rusya sonrası ilk parti bize.Trendi yukarı götürecek en önemli gelişme şuan bu.Akdenizdende bi cacık cıkmaz yarın mecbur masaya oturup anlaşacaklar.Türkiye ile boy ölçüşemez ne yunan ne fransız.
    borsanın çıkıp düşmesinin bunlarla ne alakası var.... şu an bizim borsanın dünya ile hiç bir ilgisi yok... yabancılar çatır çatır satıyor..
    günlük göstergeler zaten güçlü satta... hiç bir şeyi kaale almayıp sadece günlük göstergelere baksak bile yeter... pattern, doku, kelebek.... bu saçma şeyler zaman kaybı....

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Is'te aniden ortaya cikip, Pazartesi sabahtan basliyacak cokusu haykiran bir troll daha.
    Çöküş falan yok daha çok beklersiniz Allah'ın izniyle PKK ile olan mücadelemizle nasıl kazanıyorsak arkasındaki Amerika'yı Fransa'yı İtalya'ya nasıl yeniyor Sak denizlerde de hakkımızı kimseye yedirmeyiz Fransa denen eski düşmanımızın haddini de bildirmesine biliriz ve bildiriyoruz da Ama bu ülkede ki içimizdeki hainler ülkenin milli değerlerine denizlerdeki ve diğer sınırlarımızdaki haklarımızı yok etme pahasına hükümetle karşı tavır alıyorlar şımarık Yunanistan ve Fransa'ya karşı Tek Yumruk Olmamız gerekirken... hepsi bu.... siyaset ayrıdır ama ülkenin kazanımları söz konusu olursa Parti güdülmez Tıpkı Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi birleşilir Tek Yumruk olunuz Troll olunmaz birleşmeyenler bizden değildir nokta.y.t.d...

3. Selamuakeyküm arkadeşler

Olumsuz haber mi geldi , yada ne kaçırdık

Bilen yazabilir mi

Sayfa yine karışmış olayı anlayamadım

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Toplumda gerginlik yaratmakla nemalaniyor da ondan.

Inan bunlar gittikten sonra, trafikte,solladin diye kimse kimseyi oldurmeyecek, adam karisini bicaklamayacak, delikanlilar bombos nedenlerle kavgaya girismiyecek.

Butun bunlarin sebebi bunlar.
    yok artık diyorum... çok sağolun aydınlattınız beni... son günlerde devamlı kabız oluyorum. sebebi hükümet olabilir mi acaba... buldum sanırım sebebini... evet evet sebebi kesinlikle hükümet...

5. Barış Pınarı diye bir harekat yapmıştık ordu girmişti tek yumruk olmuştuk. ABD heyeti geldi ordu yolundan geri dönmüştü hatırlarsınız daha yeni. Neden dönmüştük milletin al-i menfaati için mi.

6.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    yok artık diyorum... çok sağolun aydınlattınız beni... son günlerde devamlı kabız oluyorum. sebebi hükümet olabilir mi acaba... buldum sanırım sebebini... evet evet sebebi kesinlikle hükümet...
    Yulaf ezmesi ye, iyi gelir.

Beynine de.

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yulaf ezmesi ye, iyi gelir.

Beynine de.
    tahammül edemiyorsunuz dimi... objektif olmak bu kadar zor dimi... burda bazı tipler var sadece A HABER izleyip AKP propagandası için yazan tipler birde sadece SÖZCÜ gazetesi okuyup Yılmaz ÖZDİL falan okuyup beynini bu görüşlere kiraya veren tipler... ne yazik ki senin de onlardan farkın yok. biri size karşı birşey söyleyince hemen TROLL yada ÜLKE DÜŞMANI... hatta daha ilerisi beyinsiz falan oluyor dimi... işte bu ülkeye tamamen zararlı tiplersiniz... doğruya doğru yanlışa yanlış diyemeyen bir güruh...

8.  Alıntı Originally Posted by SPESİFİK Yazıyı Oku
    kavram karmaşasına girmeden kısaca bu inanç meselesi diyorum.ben öyle inanıyorum.bu arada kim uzaya gitmiş ben gideni görmedim.sen disney ve nasanın hayal dünyası ile çektiği kısa metraj filmlere çok takılmışsın.atmosfer dışına bir Allahın kulu çıkamaz.teknolojik olarak diğer ülkelerin müslüman ülkelerden ileride olmaları Allahın verdiği aklı müslümanların iyi kullanamamasına bağlayabiliriz.ayrıca herhangi bir müslüman devletin teknolojik açıdan ilerlemesinin önü her daim kesilmiştir.bunun tek sebebide dünyayı hegemonyası altında yönetenlerin müslümanlardan yani inanan insanlardan hep tedirginlik duymasıdır.
     Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    tahammül edemiyorsunuz dimi... objektif olmak bu kadar zor dimi... burda bazı tipler var sadece A HABER izleyip AKP propagandası için yazan tipler birde sadece SÖZCÜ gazetesi okuyup Yılmaz ÖZDİL falan okuyup beynini bu görüşlere kiraya veren tipler... ne yazik ki senin de onlardan farkın yok. biri size karşı birşey söyleyince hemen TROLL yada ÜLKE DÜŞMANI... hatta daha ilerisi beyinsiz falan oluyor dimi... işte bu ülkeye tamamen zararlı tiplersiniz... doğruya doğru yanlışa yanlış diyemeyen bir güruh...
    Sen mi objectifsin ?

Yoksa savundugun gerici taifesi mi objectif.

Bak yukarda ne yazmis, bu mu objectif.

Yuru git adamin asabini bozma,

Biz mi dedik, taraf olmayan bertaraf olur..! diye.

Sayfa 109/996 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •